2017 Trendi: Omzu Düşük Üstler Nasıl Kombinlenir?

70’ler trendi omzu düşük üstler son birkaç yıldır olduğu gibi 2017’de de çok trend! Akşam yemeğinde, öğleden sonra kahve içerken ya da plajda… Siz de gideceğiniz yere uygun kombin yaparak omzu düşük üstleri rahatlıkla  kullanabilirsiniz.

21 Mart 2017 Salı, 14:37
G: 01.11.2018 - 08:29
2017 Trendi: Omzu Düşük Üstler Nasıl Kombinlenir?
-

2017 Trendi: Omzu Düşük Üstler Nasıl Kombinlenir?

70’ler trendi omzu düşük üstler son birkaç yıldır olduğu gibi 2017’de de çok trend! Akşam yemeğinde, öğleden sonra kahve içerken ya da plajda… Siz de gideceğiniz yere uygun kombin yaparak omzu düşük üstleri rahatlıkla  kullanabilirsiniz. Omuzları açıkta bırakan bu üstler ile zarif olduğu kadar hareketli ve eğlenceli bir görünüm yaratıyor. Sezon trendlerine uygun üstlerinde geçerli indirimleri görüntülemek için picodi.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Sezon trendlerine uygun üstlerinde geçerli indirimleri görüntülemek için Picodi.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 
1.Omzu Düşük Üstler İle Günlük Kombinler



Omzu düşük üstler sokak modasını ele geçiriyor! Rahat ve trend bir görünüm yaratmak için omzu düşük bluzunuzu gardıropların vazgeçilmezi kot pantolonlar ile kombinleyebilirsiniz. Vücudunuzu saran dar kot pantolonlar ile kombin yapabileceğiniz gibi sezon trendi mom jean ya da boyfriend jean modelleri ile rahatlığın tadını çıkarmayı da tercih edebilirsiniz. Jean şortlar ve eteklerle buluşan omzu düşük üstler ise yaz günleri için harika bir alternatif sunuyor. Tercih edeceğiniz dantel ya da transparan üstler sahillere de çok yakışacaktır. Omzu düşük üstlerin salaş havası ile bohem bir stil oluşturabilir, festivallerde ve konserlerde kullanabilirsiniz. Günlük kombinlerinizi spor ayakkabılar, kısa botlar ya da spor ayakkabılar ile kombinleyebilir, güneş gözlükleri ile yaz stilinizi tamamlayabilirsiniz.




2.Omzu Düşük Üstler İle Şık Kombinler



Omzu düşük üstleri ile rahat ve günlük parçalar ile kolayca kombinleyebileceğiniz gibi özel günlerde de kullanabilir ya da ofis stilinize uygun hale getirebilirsiniz. Günlük kombinlerinizde çan etekler ya da önden düğmeli etekler ile kombin yaptığınız bluzunuzu midi etekler ya da kalem etekler ile kombinleyerek daha şık ve feminen bir hale getirebilirsiniz. Bol kesim kumaş pantolonlar ile eşleştireceğiniz bluzunuz ile ofiste de stil sahibi bir görünüm sergileyebilirsiniz. Gösterişli ve volümlü yaka detayına sahip bir üst ile iddialı bir görünüm oluşturabilirsiniz. Omzu düşük üstlerin yanı sıra elbiselere ve tulumlara da şans verebilirsiniz. Kombininize zarif bir dokunuş eklemek için tek bantlı topuklu ayakkabıları ya da stilettoları tercih edebilirsiniz.
 
 
3.Omzu Düşük Üstler İle Aksesuar Kullanımı
 


Omzu düşük üstler aksesuarlar zenginleştirmek için çok uygun parçalar. Uzun kolyeler, sallantılı küpelerin yanı sıra son yılların en trend aksesuarı “choker” kolyeleri de rahatlıkla kullanabilir ve boynunuzun zarifliğine vurgu yapabilirsiniz. Boynunuza bağlayacağınız kıyafetinize uygun renklerde bir bandana ya da fular ile sokak modasına uygun kombinler oluşturabilirsiniz.




Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti