21 Yaşında ki Hatice'nin Hayalleri Gerçek Oldu

Mersin’i engelsiz bir kent yapabilmek amacıyla birçok sosyal projeye imza atan Mersin Büyükşehir Belediyesi, 21 yaşındaki engelli genç Hatice Kaynar’ın hayallerini gerçekleştirdi.

12 Nisan 2017 Çarşamba, 11:24
21 Yaşında ki Hatice'nin Hayalleri Gerçek Oldu
-

Türkiye’de büyükşehir belediyeleri arasında Engelliler Dairesi Başkanlığı’nı kurarak bir ilki gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylerin sosyal hayata adapte olmaları için verdiği desteklere ara vermeden devam ediyor. Son olarak engelli genç Hatice Kaynar için imkanlarını seferber eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, genç kızın hayallerini gerçekleştirdi.

Özel Yeniterapi Rehabilitasyon Merkezi öğrencisi 21 yaşındaki Hatice Kaynar’ın öğretmeni Münire Karademir, Hatice’nin küçük yaşlardan beri hayranı olduğu ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın konser vermek üzere Mersin’e geldiğinin haberini alınca harekete geçti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile irtibat kurarak Genç Hatice’nin durumunu yetkililere anlatan Karademir, ulaşım yardımı istediği Büyükşehir Belediyesi’nden de olumlu cevap aldı. Hatice, Engelli Transfer Aracı ile evinden alınarak MHP Mersin İl Başkanlığı tarafından Edip Buran Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Mustafa Yıldızdoğan konserine getirildi. Sevdiği sanatçıyı yakından görerek, canlı performansını izleme imkânı bulan Hatice’nin mutluğu gözlerin okundu.

Hatice’nin öğretmeni Münire Karademir, Hatice’nin sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’a olan hayranlığını bildiğini ve konser vereceği haberi üzerine Hatice’nin hayalini gerçekleştirmek için Mersin Büyükşehir Belediyesi ile irtibat kurduğunu ifade etti. Karademir, “Hatice Mustafa Yıldızdoğan hayranı. Sürekli ondan bahsediyor, şarkılarını söylüyor. Onun hayatı Mustafa Yıldızdoğan. Biz zaten bunu biliyorduk. Konser vermek üzere Mersin’e geldiğini duyduğum zaman Mersin Büyükşehir Belediyesi ile irtibat kurdum. Bize bu imkanı sundular ve Hatice’nin hayalleri bugün gerçek oldu” dedi.

Anne Selma Kaynar ise Hatice’nin çok küçük yaşlardan itibaren Mustafa Yıldızdoğan şarkıları dinlemeye başladığını ve en büyük hayalinin onu canlı görmek olduğunu belirterek, “Ben sürekli Mustafa Yıldızdoğan’ın şarkılarını dinlerdim. Hatice’de de zamanla bir Mustafa Yıldızdoğan hayranlığı oluştu. 5 yaşından bu yana Mustafa Yıldızdoğan ile uyuyor, uyanıyor. Bugün bu salonda Hatice’nin hayalleri gerçek oldu. Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bize bu imkanı sunduğu için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Hayallerine kavuşan 21 yaşındaki Hatice ise konser boyunca sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın seslendirdiği şarkılara eşlik ederek, unutamayacağı bir akşam yaşadı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi