3 İlçede “3. Hizmet Yılı Tanıtım Ve Bilgilendirme Toplantısı”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Hizmette 23. Mersin’e Hizmette 3. Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı” kapsamında aynı günde Çamlıyayla, Tarsus ve Erdemli’de tanıtım ve bilgilendirme toplantıları düzenledi.

04 Nisan 2017 Salı, 11:53
3 İlçede “3. Hizmet Yılı Tanıtım Ve Bilgilendirme Toplantısı”
-

“Çamlıyaylalıları Hiçbir Karşılık Beklemeden Seviyoruz”
3. Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı Çamlıyayla programına, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra, Çamlıyayla Kaymakamı Abdullah Yüksel, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Çamlıyayla İlçe Emniyet Amiri Mehmet Ateş, Çamlıyayla İlçe Jandarma Komutanı Cahit Yavuz, Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürü İslam Sarı, Çamlıyayla MHP İlçe Başkanı Kudret Özdemir, Çamlıyayla Ülkü Ocakları Başkanı Recep Özdemir, AKP İlçe Başkanı Hakkı Cereci, Çamlıyayla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Emin Sakallı, meclis üyeleri Çamlıyaylalı muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Çamlıyayla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı ve 3. Yıl tanıtım filminin izlenmesi ile devam etti.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bilgilendirme toplantısındaki konuşmasında, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak konuşmamın hemen başında ifade etmek isterim ki, Büyükşehir Belediyesi olarak 2 milyona yakın Mersinliyi ve 8 bin 200 Çamlıyaylalıyı hiçbir karşılık beklemeden, içten ve gönülden, karasevdalılar gibi seviyoruz. Mersin bizim kıymetlimizdir. Havamız, suyumuz, ekmeğimiz, aşımızdır. Ortak kimliğimiz, dünyaya bakışımızdır. Çukurova’da güneş, Toroslar’da kar, uğruna ölünecek yardır; vatandır Mersin. Birlik kiliminde nakış, nakışta aşktır, sevdadır Mersin. Üç yıldır Mersin’de kurduğumuz merhamet odaklı sevgi sisteminin, yazdığımız hizmet destanının hikmeti budur. Yüzler gülsün diye döktüğümüz göz nurunun, karınlar doysun diye döktüğümüz alın terinin hikmeti budur. Bir tek Mersinli, bir tek Çamlıyaylalı kendini çaresiz hissetmesin diye tüm zorluklara göğüs germemizin, türlü riskleri göz almamızın hikmeti budur. Üç yıldır Mersin’i kadın dostu, çocuk dostu, genç dostu, yaşlı dostu, engelli dostu, çevre dostu, hayvan dostu modern bir kent yapmak için uğraşıp didinmemizin hikmeti budur” dedi.
 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, konuşmasının ardından Mersin merkez ve Çamlıyayla’ya yapılan ve yapmayı planladıkları hizmetlerin yer aldığı sunumu gerçekleştirdi. Sunum sonrası, Mersin’e yapılan hizmetlerin yer aldığı insan odaklı tanıtım filmi gösterildi.
Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı’nın konuşması ile sona erdi. Çamlıyayla Belediye Başkanı Tepebağlı konuşmasında, “Yapılan hizmetlere bakıldığında az kaynakla çok şey yapıldığını görüyoruz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımıza Çamlıyayla’ya yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Başkanımız Çamlıyayla Belediyesi bütçesi ile yapmamızın mümkün olmadığı hizmetleri buraya getirdi. Karla kapanan yollarımızı bizim açabilmemiz mümkün değilken, bir telefonumuzla yollarımızı açtılar. Çamlıyayla’ya yapılan hizmetler az şeyler değil. Çok teşekkür ediyoruz. Kendileri Büyükşehir’de olduğu sürece Çamlıyayla’mız daha çok hizmetleri alabilecek. Zoru başaran ve imkânsızı zamanla kat eden bir belediye başkanımız var ve kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye ifade etti.
Tarsus’a Hizmette 23 Mersin’e Hizmette 3. Yıl
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Hizmette 23, Mersin’e Hizmette 3’üncü Yıl Tanıtım Ve Bilgilendirme Toplantısı Tarsus programında Tarsuslularla bir araya geldi.
Tarsus Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Başkan Kocamaz’ın yanı sıra, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakan, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Emre Bircan, Tarsus TÜRKAV Başkanı Abdullah Seki, Ülkücü İşçiler Derneği Akdeniz Bölge Başkanı Zekeriya Yılmaz, MHP Kadın Kolları Tarsus İlçe Başkanı Fadime Şen, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluşları, meclis üyeleri, Tarsuslu muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı, Mersin’e yapılan hizmetlerin bir kısmının yer aldığı tanıtım filmi gösterimi ile devam etti.
Film gösteriminden sonra, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 3. Hizmet Yılı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı’nda bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Kocamaz konuşmasında, “Doğduğum, büyüdüğüm, vatan-millet sevgisini yüreğime koyduğum, hizmet etmekten her zaman onur duyduğum güzel Tarsus’un güzel insanları,Sevgili hemşehrilerim, Büyükşehir Belediyesi olarak 30 Mart 2014 tarihinden bugüne kadar geçen 3 yıllık zaman zarfında gerçekleştirdiğimiz hizmet ve projelerimizi sizlerle paylaşmak amacıyla düzenlediğimiz ‘Tarsus’a Hizmette 23 Mersin’e Hizmette 3. Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantımıza’ hepiniz hoş geldiniz. Büyükşehir Belediyesi olarak 3 yıldır Mersin’e ve Tarsus’a bu anlayışla hizmet ediyoruz. Mersin’imizin ve Tarsus’umuzun değerine yeni değerler katıyoruz. ‘Derdimiz hizmet, sevdamız Mersin’ diyerek, ‘Derdimiz hizmet, sevdamız Tarsus’ diyerek çıktığımız yolda, insanın ve zamanın kıymetini bilen liyakatli kadromuzla, durmaksızın üretiyoruz. Su, kanalizasyon, ulaşım çilesi bitsin, yollar hep açık kalsın, parklar, bahçeler çiçek açsın, sahillerimizde mavi bayrak dalgalansın diye alın teri, göz nuru döküyoruz. Mersin’i Mersin yapan, Tarsus’u Tarsus yapan tüm değerler korunsun,  ilimiz sağlıklı yaşam kenti olsun, onu dünya tanısın diye aşkla, şevkle çalışıyor, aşılmaz denilen engelleri bir bir aşıyoruz. Büyük Atatürk’ün, ‘Mersinliler! Mersin’e sahip çıkınız!’ sözünden ilham alarak, Mersin’i sahipleniyor, Mersin’i sizlerle birlikte yönetiyor, sizlerle birlikte büyütüyoruz. Tarsuslu kardeşlerimin dua ve desteklerini her daim yanımızda bilerek sevgi, huzur, güven, hoşgörü ve refah kenti Mersin yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 3 yıldır Mersin’imize, ilimizin tarihinde görülmemiş şekilde hizmet ediyor olmanın, yepyeni prestij projeler kazandırmanın, verdiğimiz sözü tutabilmenin haklı gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Kocamaz, konuşmasının ardından Mersin merkez ve Tarsus’a yapılan ve yapılacak olan hizmetleri Tarsuslularla paylaştı.
 
Başkan Kocamaz’ın konuşmasından sonra Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can yaptığı teşekkür konuşmasında, “Sayın Başkanımızın her zaman yanındayız ve yolu bahtı her zaman açık olsun. Başkanımızın çalışma şeklini biliyoruz ve Adana’dan Antalya’ya kadar olan alanda nasıl güzel hizmetler gerçekleştirdiğini biliyoruz” şeklinde konuştu.
 
Başkan Kocamaz, Erdemli’de vatandaşlarla buluştu
 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Hizmette 23, Mersin’e Hizmette 3’üncü Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı Erdemli buluşmasında Erdemlilihemşehrileri ile bir araya geldi.
Erdemli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, MHP Mersin İl Başkanvekili Erol Erdoğan, MHP Mersin İlçe Başkanı Bekir Özsu, MHP Mersin İlçe Kadın Kolları Başkanı Afife Erdem, Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Cevat Şahin, Erdemli Ülkücü İşçiler Derneği İlçe Başkanı Hakan Ak, meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Erdemlili muhtarlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı, Mersin’e yapılan hizmetlerin bir kısmının yer aldığı tanıtım filmi gösterimi ile devam etti.
Film gösteriminin ardındanMersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz konuşmasında, “Biz bu toplantılara hesap verme toplantıları diyoruz. Alnı açık ve başı dik olanlar, yaptığı hizmetlerden herhangi bir çekincesi olmayanlar hesap vermekten de korkmazlar. Biz sonuna kadar verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Hizmet, yüce gönül ve ehil kadro işidir. Liyakatli kadromuzla verdiğimiz hizmetler, önümüzdeki yıllarda katlanarak artacaktır. Mersin’imiz, tüm ilçelerimizle birlikte, hak ettiği yere mutlaka gelecektir. Her türlü engelleme ve kumpaslara rağmen belirlediğimiz hedeflere ulaşabilmek için çıktığımız bu zorlu yolda, yorulmak nedir bilmeden çalışan mesai arkadaşlarıma ve desteğini bir an olsun esirgemeyen siz değerli Erdemlilihemşehrilerime can-ı yürekten teşekkür ediyorum. Hizmette 3. Yılımızın, Mersin’imize ve Erdemli’mize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Sizleri, en kalbi sevgi ve saygılarımla selamlıyor, Allah’a emanet ediyorum” dedi.
 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, konuşmasının ardından Mersin merkez ve Erdemli’ye yapılan ve yapılması planlanan hizmetlerin yer aldığı sunumu Erdemlili vatandaşlara aktardı.
 
Bilgilendirme toplantısında Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu söz alarak, “Büyükşehir belediyemizin 3 yıllık yaptığı icraatlarının bir kısmının dillendirildiği bu toplantıya hepiniz hoş geldiniz. Gerçekten çalışılınca, inanılınca nelerin yapılabileceğinin bir kısmını bu slaytta gördük. Yaşam kalitenizin süratle yükseldiğini sizler zaten görmektesiniz. Burada yapılan hizmetlerin bir kısmı dillendirilebildi. Belediyeciliğin, insana dokunmanın yegâne unsuru olduğunu gördük. Bizler verdiğimiz hizmetlerle insanlarımızın yaşam kalitelerini ve yaşam standartlarını yükselteceğiz. Gece gündüz çalışmaya gayret edeceğiz ve Erdemlimizin, Mersinimizin makus tarihini yeneceğiz” diye konuştu.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti