30 Kasım Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları!

30 Kasım Çarşamba günü burçların durumları, burçlar ve günlük yorumları. Burç yorumları sizler için..

29 Kasım 2016 Salı, 22:26
G: 29.11.2016 - 22:44
30 Kasım Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları!
-

Burç yorumlarını takip edenler için 30 Kasım 2016 tarihinde burçların durumlarını ve güne  özel yorumları bulabilirsiniz. Detaylarına aşağıda yer verdiğimiz 30 Kasım 2016 Çarşamba günlük burç yorumlarında  Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burç yorumları için gün nasıl geçecek. Kişilerin doğduğu tarihlere göre burçlarının belirlendiğini biliyoruz. Burç yorumları gündelik hayatınızın nasıl olacağına dair varsayımlar ve tahminleri içeriri bazı burç yorumlarının, yorumcunun uzmanlığı ile tecrübesine göre neredeyse büyük bölümü sizinle uyuşuyor.


İşte 30 Kasım Burç Yorumları:


KOÇ (21 MART - 20 NİSAN)
Geçmişteki düşüncelerinizi ve hayallerinizi gerçekleştirmeye başlayın. Bugünkü yeni ay, önceliklerinize sadık kalmanıza yardımcı olacaktır. Daha önce birçok kez yaptığınız gibi başarı yine sizinle.


BOĞA (21 NİSAN - 21 MAYIS)
Zor, hatta acımasız olmalısınız. Fakat adil davranmayı unutmayın. Çeşitli takıntılara saplanmak zorunda değilsiniz. Kurallarla oynamak ve kalbinizi, ruhunuzu dinlemeniz size kazandıracak.


İKİZLER (22 MAYIS - 21 HAZİRAN)
Sevdiklerinizi ne kadar önemsediğinizi mutlaka gösterin. Şüphesiz onlar bunu bilse de sizden duymaları daha güzel olacak. Yeni ay grafiğiniz ilişkilerinizin yoğun olacağını gösteriyor.


YENGEÇ (22 HAZİRAN - 23 TEMMUZ)
Eğlence ve oyuna vaktin yok. Ele alınması gereken çok ciddi meseleler var. Bu yüzden gereksiz olmayan kişileri hayatınızdan çıkarın. Yeni bir ayı yeni bir başlangıç olarak görün ve özellikle de çalışma rutininiz için iyi bir planlama yapın.


ASLAN (24 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS)
Endişelerinizi geride bırakın ve biraz risk alın. Yeni bir ay, başarılı bir döneme işaret ediyor. Başarısızlıklarınız az olacak.


BAŞAK (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)
Yeni ay grafiğiniz daha hassas olacağınızı gösteriyor. Duygularınızın daha iyi olmasına izin vermemelisiniz. Başkalarının kararsızlığı sizi yanlış yola sürükleyebilir. Kayıtsız kalmanız sizin için iyi olacak.


TERAZİ (24 EYLÜL - 23 EKİM)
Başkalarının size kısıtlamalar getirmesine izin vermeyin ve kesinlikle kendinize çok yüklenmeyin. Gitmek istediğiniz yere gidin ve ne yapmak istersen yapın. Doğal olursanız daha fazla mutlu olabilirsiniz.


AKREP (24 EKİM - 22 KASIM)
Para konuları bugün aklınızda çok daha yer alacak. Başınızı maddiyattan biraz kaldırmanız gerekiyor. Bununla birlikte, duygularınızın kararınızı etkilemesine izin verecekseniz bu durum size kötü bir dönem yaratabilir.


YAY (23 KASIM - 21 ARALIK)
Yeni projeler için hevesli olabilirsiniz. Ancak önemli ayrıntıları görmezden gelmeyin ve acele etmeyin. Hedeflerinizin ne olacağını netleştirmek için yeni ayın işaretlerine dikkat edin.


OĞLAK (22 ARALIK - 20 OCAK)
Yeni ay, tek başınıza olmayacağını gösteriyor. Yakınlarınızın size ihtiyacı olabilir. Bu bakımdan yorulabilirsiniz.


KOVA (21 OCAK - 19 ŞUBAT)
Taktığınız bazı konularda şüpheleriniz var. Bunları görme şekliniz sizi farklı hareketlere itebilir. Üstelik şüpheleriniz gelecek 24 saat içinde yüzeye çıkacak.  


BALIK (20 ŞUBAT - 20 MART)
Yeni ay güveninizi artıracak. Büyük, kötü dünyada başarılı olmak için gereken şeylere sahip olduğunuza inanıyorsunuz. Seçtiğiniz mesleğin zirvesine ulaşmayı ciddiye alıyorsanız şu anda profesyonelliğe geçiş zamanı. Bu bakımdan harekete geçme zamanı. Yeni yıl öncesinde mutlaka atak yapmalısınız. 
 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı