40 Dereceyi Bulan Sıcaklarda Serinlemenin Farklı Yöntemi

Adana'da bir kişi, kentin içerisinden geçen DSİ'ye ait sulama kanalında deniz yatağına uzanıp, güneş gözlüğünü takıp, şarkı söyleyerek yaklaşık 8 kilometre keyifi yaptı

14 Temmuz 2017 Cuma, 21:40
40 Dereceyi Bulan Sıcaklarda Serinlemenin Farklı Yöntemi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Adana'da bir kişi, kentin içerisinden geçen DSİ'ye ait sulama kanalında deniz yatağına uzanıp, güneş gözlüğünü takıp, şarkı söyleyerek yaklaşık 8 kilometre keyif yaptı. Adana'da hava sıcaklığı 36 dereceye nem oranı ise yüzde 85'lere ulaştı.

Sıcak ve nemli hava nedeniyle maddi durumu iyi olanlar yayla ve denizlere giderken, maddi durumu kötü olanlar da tehlikeli olmasına rağmen DSİ'ye ait sulama kanallarında yüzerek serinlemeye çalışıyor. 17 yaşındaki lise öğrencisi Göktürk Kara ise sulama kanalında alışılagelmiş bir yöntem dışında deniz yatağına uzanıp, güneş gözlüğünü takarak serinliyor.

Seyhan ilçesi Duygu Kafe mevkisinde sulama kanalına giren Kara, deniz yatağına uzanıp güneşlenip şarkı söyleyerek Öğretmenler Bulvarı'na kadar yaklaşık 8 kilometre boyunca sulama kanalında gidiyor. Kara, sulama kanalından çıkmadan önce ise sabunlanarak banyo yapıyor. Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında sulama kanalının sürekli akan suyu içinde gitmeye devam eden Kara, bazı zamanlar uykuya daldığını söyledi.

"KAFAMA GÖRE TAKILIYORUM"

Deniz yatağıyla sulama kanalına girmenin çok zevkli olduğunu belirten Kara, "Valilik yasak koymuş, polisler gelip çıkartıyor biz yine giriyoruz yapacak bir şey yok. Yataksız olur mu. Kafamıza göreyiz, Akıp gidiyoruz. Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olup dünyaya kahrımı çektiririm ben. Kimse umurumda değil. Kendi kafama göre takılıyorum" dedi.

"KANALDA NEŞEMİZİ BULUYORUZ"

Sulama kanalında deniz yatağıyla giderken bazı zamanlar uyuyakaldığını söyleyen Kara, "Geçtiğimiz gün yine yatmışım, güneş gözlüğünü takınca uyuyakalmışım. Bir baktım millet bana limon atıyor uyandırmaya çalışıyor. Sıcaktan bayılıyoruz. Biz kafayı tırlatmışız. Sıcak insanları bunaltıyor. Biz de kanalda neşemizi buluyoruz" diye konuştu.

"KİMSE KANALA GİRMESİN"

Sulama kanalına girilmesini tavsiye etmeyen Kara, "Benim geçen sene arkadaşım kanalda boğuldu. Biz giriyoruz ama artık işi bilmişiz. Kimisi giriyor, insanın içerisinde korku oluyor, panik yaptığı an gidiyor. Kanal tehlikeli ama zevkli" yorumunda bulundu.

Göktürk Kara'yı deniz yatağıyla giderken gören Yaşar Ceylan isimli bir vatandaş ise, "Bu arkadaşın beynine güneş geçmiş. Adana burası olacak böyle şeyler. Millet başka mahallede hortumla geziyor. Ben bile günde 4 defa havuza atlıyorum" diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”