Adalet Bakanı Bozdağ: İlk belirlemelere göre 10 civarında şehidimiz var.

Adalet Bakanı Bozdağ, Atatürk Havalimanı'ndaki patlama ile ilgili olarak, "İlk belirlemelere göre, yaklaşık 10 civarında şehidimiz var, 20 civarında da yaralı olduğu söylenmektedir." dedi..

28 Haziran 2016 Salı, 23:45
Adalet Bakanı Bozdağ: İlk belirlemelere göre 10 civarında şehidimiz var.
-

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar girişte bir teröristin kaleşnikofla etrafı tarayıp sonra kendini patlattığını, ilk belirlemelere göre 10 civarında şehidin, 20 civarında yaralının olduğunu bildirdi.
 
Bozdağ, TBMM Genel Kurulu'nda yüksek yargıyla ilgili yasa tasarısının görüşmeleri sırasında, patlamayla ilgili kendisine ulaşan ilk bilgileri aktardı.
 
Olayın "terör saldırısı" olduğunu ifade eden Bozdağ, şöyle konuştu:
 
"Atatürk Havalimanı Dış Hatlar girişte meydana gelen terör saldırısı hakkında Genel Kurulu bilgilendirmek istiyorum. Öncelikle bu menfur terör saldırısını gerçekleştirenleri, gerçekleştirme talimatları verenleri nefretle lanetlediğimi ifade etmek isterim. İçişleri Bakanlığı'ndan aldığım bilgilere göre... Tabii bu bilgiler sıcak bilgiler. Gelişmeler takip ediliyor. Benim vereceğim bilgiler, ilk etapta ulaşan bilgilerdir. Bu bilgilerde de zaman içinde farklılaşmalar olabilecektir.
 
Bana verilen bilgeye göre, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar girişte bir terörist önce kaleşle etrafı tarayıp sonra kendisini patlatmıştır. İlk belirlemelere göre yaklaşık 10 civarında şehidimiz var, 20 civarında da yaralı olduğu söylenmektedir. Ancak bunların hepsi ilk bilgiler. Daha olay sıcak olduğu için bunlar teyit edilebilir veya aksi de çıkabilir. Bu kayıtla bilgleri paylaştığımı ifade etmek isterim. Çünkü teyitli bilgiler değil. Ayrıca Havaalanı metro girişinde de bir patlama olduğuna dair haberler var. Saldırıyı gerçekleştiren teröristin üyesi olduğu terör örgütüne dair bir takım veriler var ama onlar netleşmediği için Genel Kurul'la paylaşmıyorum."
 
.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti