AK PARTİ YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANININ AĞIR MİSAFİRLERİ VARDI

AK PARTİ YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANININ AĞIR MİSAFİRLERİ VARDI

19 Aralık 2016 Pazartesi, 16:57
AK PARTİ YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANININ AĞIR MİSAFİRLERİ VARDI
-

Milletvekilleri'nden Başkan Topçu'ya 'Hayırlı Olsun' ziyareti
 

AK Parti Mersin Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan ve  Ali Cumhur Taşkın, Yenişehir AK Parti İlçe Başkanı Bekir Topçu ve yönetimine 'Hayırlı Olsun'  ziyaretinde bulundu.
 

Yüzlerce partilinin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette, Milletvekillerinin yanısıra AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı Erhan Çontar da hazır bulundu. AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu, partililer  ve yüzlerce vatandaş tarafından çiçeklerle karşılanan Milletvekilleri Özkan ve Taşkın tek tek herkesle tokalaştı.
 

Proğram, İstanbul ve Kayseri'de hain terör saldırıları sonucu Şehit düşen güvenlik güçleri için Kuran-ı Kerim'den Sure'ler okunması ve dualar edilerek başladı.
 

BAŞKAN TOPÇU TERÖRÜ LANETLEDİ
 

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu, Kayseri'de gerçekleştirilen terör saldırısını lanetlediklerini,terörden medet umanların amaçlarına asla ulaşamayacağını söyledi.
 

Başkan Topçu,"Kayseri’de, çarşı iznine çıkan askerlerimizin olduğu halk otobüsüne bombalı araç ile yapılan hain terör saldırısı hepimizin yüreğini derinden yaktı. Maalesef milletimize büyük bir acı daha yaşatıldı. Bu saldırı terörün, vahşi, hain ve insanlık dışı yüzünü bir kez daha göstermiştir. Ülkemizin birlik, beraberlik ve huzurunu hedef alan bu tür hain saldırılar karşısında, milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde sonuna kadar dimdik duracaktır. Devletimizin bu acılara sebep olanlardan hesap soracağına inancımız ise tamdır. Ülkemizin birliğine ve beraberliğine saldıran başta PKK, DAEŞ, FETÖ olmak üzere her türlü terörü ve destekçilerini lanetliyoruz. Bu hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve aziz milletimize sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum.” dedi.
 

AK PARTİ MAZLUMLARIN MAĞDURLARIN PARTİSİ
 

Milletvekillerinin ziyaretinden ötürü memnuniyetini dile getiren Bekir Topçu,  şöyle konuştu: "AK Parti'nin durmak bilmeyen çalışkan insanları, her saniyesinde şeref duyduğum AK Parti'nin güzel insanları hepiniz hoş geldiniz. AK Parti masa başında kurulan bir parti değildir. AK Parti Türkiye'nin, dünyadaki mazlumların, mağdurların, müslümanların partisidir.
 

İl Başkanıma, milletvekillerime, bakanımıza ,Başbakanımıza,Cumhurbaşkanımıza söz olsun.
 

Habile kabil,firavuna Musayız, Malazgirt'te Alparslan, İstanbul'da Fatih'iz. Yenişehir'i alana kadar durmayacağız, susmayacağız, yılmayacağız. Mazlumların gözyaşları gidene kadar durmayacağız. Hepinizden Allah razı olsun.Yanımızda oldunuz, onur verdiniz."
 

MİLLETVEKİLİ ÖZKAN, "AK PARTİ'Yİ DARBELERLE DURDURMAYA ÇALIŞIYORLAR"
 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Hacı Özkan, İstanbul ve Kayseri'de şehit edilen güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, ülkemize başsağlığı, yaralılara da  Allah'tan şifa diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdiğini belirten Özkan, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini anlatan Özkan,  AK Partiyi darbelerle durdurmaya çalıştıklarını ama başarılı olamayacaklarına dikkat çekti. Özkan,   şöyle dedi: "Allah'a Hamd olsun AK Parti olarak Türkiye'yi dünya ülkeleriyle yarışır hale getirdik. AK Parti'yi durdurmaya çalıştılar. E muhtıra, parti kapatılması, Gezi olayları, 15 Temmuz darbe girişimi. Allah'a çok şükür başarılı olamadılar. Şimdi de ekonomi darbe girişimiyle karşı karşıyayız. Allah'ın izniyle bu zorlukların üstesinden hep birlikte geleceğiz."
 

ÖZKAN, "YENİŞEHİR İLÇE TEŞKİLATIMIZI ÇOK CANLI GÖRDÜM"
 

Milletvekili Özkan, açıklamasına şöyle devam etti: "Birçok ilçelerimize gidiyoruz.Ama Yenişehir İlçe Teşkilatımızı çok canlı gördüm. Yenişehir'in bu canlılığını başta referendurumda,daha sonra yerele yansıyacağı düşüncesi içerisindeyim.Bu birlik ve beraberliği sağlayan ilçe başkanımıza ve sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara devam edeceğiz. Allah'tan, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi 15 Temmuz gecesindeki o ruhla devam etmesini diliyorum. İl Başkanlığımızın kaptanlığında ve diğer ilçe başkanlarımızla birlikte Allah'ın izniyle başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere bir çok ilçe başkanlıklarını alacağımızı düşünüyorum."
 

ALİ CUMHUR TAŞKIN, "YENİŞEHİR TEŞKİLATIMIZDA İNANÇ,AZİM VE GÜÇ VAR"
 

Milletvekili Ali Cumhur Taşkın da terörü lanetledi. "Hain terör örgütünün saldırıları sonucu şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" diyen Ali Cumhur Taşkın, sözlerine şöyle devam etti:  "Hainler ne yaparsa yapsınlar Allah'ın izniyle bu devleti yıktırmayacağız, milleti böldürmeyeceğiz. Kısa bir süre önce göreve gelen Bekir Topçu kardeşimize, gençlik kolları, kadın kolları başkanlığımıza ve yönetime hayırlı uğurlu olsun diyorum.Bizim için teşkilatlarımız çok önemli. Daha önceki ilçe başkanımız ve ekibine de çok teşekkür ediyorum. Kuruluşundan bu yana emek veren tüm arkadaşlarla kucaklaşmanızı istiyorum. Allah'ın izniyle Yenişehir'i , tüm ilçeleri , Büyükşehiri alacağız. Siz de bu inanç, azim ve güç var."

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”