AKDENİZ BELEDİYESPOR KULÜBÜNDE YENİ DÖNEM

"SPORU VE SPORCUYU DESTEKLEYECEĞİZ"

25 Şubat 2017 Cumartesi, 13:28
AKDENİZ BELEDİYESPOR KULÜBÜNDE YENİ DÖNEM
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Hedef başarı çıtasını yükseltmek
 
Akdeniz Belediyespor, kulübü yeniden yapılandırma çalışmaları çerçevesinde yönetim ve teknik kadrosunda değişikliğe gitti. Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcılarıyla Süper Lig müsabakası öncesinde bir araya gelen idare ve teknik ekip ile futbolcular, gelecek sezonda başarı çıtasını yükseltmeyi hedefleyeceklerini dile getirdiler.
 
Futboldan basketbola, tenisten voleybola pek çok branşta binlerce sporcuya ev sahipliği yapan Akdeniz Belediyespor, yönetim ve teknik kadrosunda yeni bir yapılanmaya gitti. Bu çerçevede Futbol Kulübü A Takımı ve U19 Genç Takımın başına, genç kategorilerde Türkiye Şampiyonluğunun yanı sıra ulusal dereceler de elde etmiş olan Ümit Yıldırım getirildi. A Takımı ve U19 Takımı Teknik Sorumlusu Ümit Yıldırım'ın yardımcılığını ise uzun yıllar Akdeniz Belediyespor'un kaptanlığını da üstlenmiş olan Orhan Hüseyinoğlu yapacak. Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcıları Muhammet Hilmi Ceylan ve Abdullah Aktaş, Akdeniz Belediyespor Kulübü yeni yöneticileri ile teknik heyet ve futbolcuların da katıldığı bir yemek verdi. Mersin Süper Amatör Futbol Liginde müsabakaları çerçevesinde Mersin Gençlerbirliği maçı öncesinde verilen yemekte söz alan Kulüp yöneticileri, Akdeniz Belediyespor'un farklı branşlardaki durumunu ve son dönemde elde ettikleri başarıları Başkan Yardımcıları ile paylaştılar. Yeni bir vizyon ile başarı çıtasını yükseltmeyi hedeflediklerini ifade eden Kulüp yetkilileri, desteklerinden dolayı Akdeniz Belediyesi'ne teşekkür ettiler.
 
"Sporu ve sporcuyu destekleyeceğiz"
 
Daha sonra kulüp temsilcilerine ve oyunculara hitap eden Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcıları Muhammet Hilmi Ceylan ve Abdullah Aktaş, Belediye olarak her türlü sportif faaliyetin önünü açacaklarını vurguladılar. Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Aktaş'ın da bu konuda hassasiyet gösterdiğinin altını çizen Başkan Yardımcıları, "Bu çerçevede Akdeniz Belediyesi sınırları içerisindeki spor tesislerinin en etkin ve verimli bir biçimde kullanılabilmesi için kapsamlı bir envanter çalışması yapıyoruz. Mevcut sahalarımızın azami ölçekte sportif faaliyetler için kullanılmasını sağlayacağız. Özellikle gençlerin sporcu disiplinini esas alan bir yaşam biçimini benimsemeleri için üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Akdeniz Belediyespor'un da hedefleri olan bir kulüp olduğunu biliyoruz. Bu hedefleri, yeni yönetim ve teknik ekipler birlikte daha da ilerilere taşıyacağına olan inancımız tamdır. Genç kardeşlerimize de spor yaşamlarında başarılar diliyoruz" dediler.
 
Yemeğin ardından Akdeniz Belediyespor Takımı maçın yapılacağı Seyfi Ali Türkoğlu-Şafak Erdur Spor Tesislerine geçtiler. Maç öncesinde Akdeniz Belediyespor yöneticileri, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş ve amatör spora emeği geçenlere çiçek takdim ettiler. Daha sonra yapılan karşılaşmada Akdeniz Belediyespor, konuk Mersin Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup etti ve 3 puanı hanesine yazdırdı.
 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”