Akdeniz’de Pazar Yerlerine El Dezenfekte Noktaları Kuruldu

Akdeniz Belediyesi, ilçe sınırlarında kurulan semt pazarlarının giriş ve çıkışlarına, vatandaşların kullanımı için el dezenfektanları yerleştirdi.

09 Nisan 2020 Perşembe, 15:48
Akdeniz’de Pazar Yerlerine El Dezenfekte Noktaları Kuruldu
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Akdeniz Belediyesi’nin, Koronavirüs (Covid19) salgını ile mücadelesi hemen her alanda ve tüm imkânlar seferber edilerek aralıksız bir şekilde devam ediyor.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve üzerinde; “Alışverişten Önce ve Sonra Lütfen Ellerinizi Dezenfekte Ediniz” ile “Sağlığınızı Önemsiyoruz – Hayat Evde Güzel” yazılı uyarıcı tabelalar, zabıta ekiplerince ilçe sınırlarında kurulan semt pazarlarının giriş ve çıkışlarına konuldu.
Kişisel hijyenin önemine dikkat çeken bu tabelaların üzerine de yine alışverişe gelen vatandaşların kullanımı için el dezenfektanları dolu 1 litrelik şişeler yerleştirildi.
Akdeniz Zabıta Müdürlüğü ekipleri ayrıca, semt pazarlarına gelen vatandaşlara maske ve eldiven dağıtımına da devam ediyor.
Pazar alışverişine gelen vatandaşlar, uygulamadan memnuniyetlerini dile getirerek, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a teşekkür ettiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti