Amatör Engelli Sporcuların Malzemeleri Büyükşehir’den

Mersin Büyükşehir Belediyesi engelli sporculara her alanda destek vermeye devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ve spor malzemesi talep eden 4 kulübün engelli sporcularına temel ihtiyaçlarını karşılayacak malzeme yardımı yapıldı.

11 Ağustos 2017 Cuma, 10:10
Amatör Engelli Sporcuların Malzemeleri Büyükşehir’den
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.


Mersin Büyükşehir Belediyesi engelli sporculara her alanda destek vermeye devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ve spor malzemesi talep eden 4 kulübün engelli sporcularına temel ihtiyaçlarını karşılayacak malzeme yardımı yapıldı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler Dairesi Başkanlığı’nda gerçekleştirilen törene Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu, spor kulüplerinin yöneticileri, üyeleri, engelli bireyler ve aileleri katıldı.
Göreve geldiği günden bu yana amatör spor kulüplerine ve sporculara yaptığı yardımlar ile takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, son olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü, Mersin Engelliler Gençlik Spor Kulübü, Mersin İşitme Engelliler Eğitim, Gençlik ve Spor Kulübü’nde amatör olarak atletizm, voleybol, basketbol ve okçuluk branşlarıyla ilgilenen 47 engelli bireye malzeme yardımında bulundu.
İçerisinde, forma takımı, yağmurluk, tişört eşofman,  spor ayakkabısı,  şort ve çantanın bulunduğu malzemeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu’nun elinden alan engelli sporcular, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne desteğinden dolayı teşekkürlerini ileterek, memnuniyetlerini dile getirdi.
Büyükşehir’in desteği ile dereceye girdiler
Amatör spor kulüplerinin, ailelerin güvenerek çocuklarını emanet ettiği ve sporun her safhasında çocukları yetiştiren birer okul olduğunun bilinci ile hareket eden Mersin Büyükşehir Belediyesi engelli sporculara gerek maddi anlamda gerekse manevi anlamda desteğini aralıksız olarak sürdürüyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de ilk kez kurulan İşitme Engelli Bayan Futsal Takımı ve İşitme Engelli Erkek Hentbol takımına 2017 yılı içerisinde Şubat ayında malzeme yardımında bulunarak sporcuların başarıya giderken yanlarında oldu.
Yaptığı malzeme yardımları ile Hentbol takımını destekleyen Büyükşehir Belediyesi sayesinde işitme engelli Erkek Hentbol Takımı Samsun’da yapılan 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda derece alarak madalya kazandı. Kazandıkları madalyayı Mersin’e gururla getiren işitme engelli sporcular, desteklerinden dolayı Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz Gazetesi

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti