Anamur 11.Uluslararası Kültür ve Muz Festivali Hazırlık Toplantısı Gerçekleşti

Belediye Meclis Salonu´nda Anamur 11. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

03 Temmuz 2017 Pazartesi, 18:37
Anamur 11.Uluslararası Kültür ve Muz Festivali Hazırlık Toplantısı Gerçekleşti
-


Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Festival Tertip Komitesi Başkanı Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Kibrit, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Yaşar Yiğit başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Sezai Şimşek, Mahmut Kara ve Mehmet Tuğrul, Mahalle Muhtarları, Kurum temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve Basın Mensupları katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Festival Tertip Komitesi Başkanı Ali Rıza Kibrit Festival´in tüm Anamur´un festivali olduğunu vurguladı. Kibrit geçen yıl düzenlenen festivale olan katkıları dolayısıyla STK Başkan ve temsilcilerine ve Mahalle Muhtarlarına teşekkür etti. Festival Tertip Komitesi Başkanı Ali Rıza Kibrit toplantıyı karşılıklı değerlendirmeler ile sürdürdü.

Festival’in detay programını ise Kültür ve Sosyal işler Müdür Yaşar Yiğit anlattı. Yaşar Yiğit 26 - 27 Temmuzda sportif faaliyetlerin 28-29-30 Temmuz tarihlerinde ise gösteriler ve konserler olacağını söyledi. 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ise yaptığı konuşmada Anamur Belediyesi´nin festival konusunda uzmanlaştığını, önceki yıllarda davetiyelerin dahi kendisinin onayı ile yapıldığını ancak son birkaç yıldır sadece programın kendi önüne geldiğini ve bu şekilde düzenlendiğini kaydetti.  Terörün amacı halkı sosyal yaşamdan koparmaktır, terörün tanımı arasında bu yer alır diyen Başkan Türe buna fırsat vermeyeceklerini söyleyerek Anamur 11. Uluslararası Kültür ve Muz Festivaline tüm vatandaşları davet etti.
Festival kapsamında 26-27 Temmuz’da sörf, yüzme, kano yarışmaları, aile dostlarımız yarışıyor etkinliği, engelliler dart yarışması, masa tenisi turnuvası, Anamur için pedal çevirelim etkinliği, plaj voleybolu, resim yarışması olacak.
Festival 28 Temmuz 2017 Cuma günü saat 17:30’da otogar’dan festival yürüyüşü ile başlayacak. Yürüyüşün ardından saat 18.30’da Yeni Cumhuriyet Meydanı’nda yerel yemeklerin ikramı olacak.
Festival alanı olan Belediye Sosyal Tesislerinde 28 Temmuz Cuma Festival’in 1.günü saat 19.30’da Ankara Mamak Halk Dansları gösterisi ve 21:30’da Orhan Hakalmaz Halk Konseri. 29 Temmuz Cumartesi Festival’in 2. Günü saat: 19:30’da Azerbaycan Halk Dansları Gösterisi ve saat: 21:30’da Kıraç halk konseri. 30 Temmuz Pazar Festival’in 3.günü saat: 19:30’da Ukrayna Halk Dansları Gösterisi ve saat 21:30’da Tuğba Yurt halk konseri olacak.
Festival boyunca belediye sosyal tesislerinde stand ve çadır sergisi olacak.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti