Artık Bilgileriniz Astropay İle Güvende

Güvenlik açısından kredi kartları son zamanlarda internet alışverişleri için pek kullanışlı değildir. Bunun sebebi ise internet dolandırıcılığı yapan kişilerin sayısının günden güne artıyor olmasıdır.

01 Ağustos 2017 Salı, 20:25
Artık Bilgileriniz Astropay İle Güvende
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Ne yazık ki internet alışverişlerinizde kredi kartı ile ödeme yaparken kişisel bilgilerinizi doğrulamak için bilgilerinizi sitelere girmek zorunda kalırsınız. Bunun güvenlik sebebiyle yapılması gerekirken tam tersi gerçekleşerek bu işlem üzerinden dolandırıcıların kişilerin bilgilerine ulaşması kolaylaşır. Bu sebeple yeni geliştirilen ön ödemeli sanal kartlar ile kişisel bilgileriniz güvende kalmaktadır. Astropay ön ödemeli sanal kartını alırken hiçbir şekilde kişisel bilgilerinizi açıklamanıza gerek yoktur. Kişisel bilgilerinizin gizliliği oldukça önemlidir. Tercih edilen Astropay size bu güveni verdiği için çok kullanılan ödeme yöntemleri arasında yer alır. Ön ödeme sistemi sayesinde alışverişinizi gönül rahatlığıyla yapmak ayrıca özel bir niteliktir.
Astropay Kart Türkiye Resmi Reseller Sitesi: https://besakart.com ‘dur lütfen dikkatli olunuz.

Evinizi Astropay İle Yenileyin
Evini yenilemek isteyenlerin yeni tercihi Astropay ile eviniz için yeni aksesuarları yurtdışından satın almanız mümkün olmaktadır. Yurtdışı alışverişlerinde birçok kredi kartı kullanıma kapalıdır. Bu sebeple yurtdışından beğenilen ürünleri satın almak zorlaşır. Özellikle yurtdışı ürünlerinin çeşitliliği ve farklı oluşu kişilerin daha fazla ilgisini çekmektedir. Genellikle yurtdışında çıkan ev aksesuarları ülkemizde biraz geç satışa sunulmaktadır. Artık internet siteleri sayesinde her türlü ürüne ulaşabilmek mümkündür. Bu sebeple Astropay satın alarak pişman olmayan sanal kart kullanıcıları evlerini kolaylıkla yeni çıkan ürünlerle yenileyebilmektedir. Zaman kaybetmeden dilediğiniz ürünün ödemesini Astropay ile yaparak yurtdışı modasının izlerini evinizde yansıtabilirsiniz.
Astropay dolar kuru ile işlem yaptığı için Astropay fiyatları da güncel dolar kuru üzerinden belirlenir. Limit aralıklara herkese uygun olacak şekilde belirlenen Astropay sanal kart ile bütçenize göre seçim yapabilirsiniz. Satın alma işlemi hızlı ve güvenilir olan ön ödemeli sanal kart sayesinde paranız değer kazanmaya devam eder.

Kredi Kartlarına Veda Edebilirsiniz
Astropay dünyasına katılanlar bir süre sonra kredi kartı kullanmaya veda ederler. Nitelikleri karşısında adeta büyülenen Astropay kullanıcıları ön ödemeli sanal kartın keyfini en derinlikleri ile yaşamaktan asla vazgeçmezler. Genellikle limitleri kullanıcılar tarafından her zaman fazladan alınan Astropay ile harcama yaptıktan sonra kartın içinde kalan limit geri alınabilmektedir. Bu özelliği ile para kaybı yaşamayan müşteriler Astropay bozdurma işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirerek harcamadıkları tutarları güncel dolar kuru üzerinden zaman zaman kazanç sağlayarak geri almış olurlar.
 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı