Bahar, Sağlığı İçin Toplanan 80 Bin TL ile Hayata Tutundu

“Destek Olan Herkese Teşekkür”

25 Temmuz 2017 Salı, 12:51
G: 25.07.2017 - 13:01
Bahar, Sağlığı İçin Toplanan 80 Bin TL ile Hayata Tutundu
-

Haber: Hakan BULUT / Tarsus Akdeniz Gazetesi - BEYNİNDE oluşan tümör nedeniyle İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde olduğu ameliyat için gerekli olan 80 bin TL, açılan yardım kampanyasıyla hayırseverden toplanan 20 yaşındaki Bahar Özkur, taburcu olarak Tarsus’taki evine döndü. Bahar Özkur, ameliyat için maddi destek veren ve kendisine bu zorlu dönemde manevi yönden moral veren herkese teşekkürlerini iletti.
 
Bir erkek kardeşi olan Bahar Özkur, yaklaşık 7 yıl önce yine beyninde oluşan tümör nedeniyle ameliyat masasına yatmış ve sağlığına kavuşmuştu. İlk ameliyatında yine hayırseverlerin desteğiyle toplanan 40 bin lirayla sağlığına kavuşan Bahar, içinde bulunduğumuz Temmuz ayında iş hayatına başlama hayalleri kurarken, Mayıs ayında aniden fenalaştı. Annesi Asiye Elpezeoğlu’nun “acaba hastalık tekrar mı etti?” korkusu gerçek oldu ve Bahar’ın beynindeki tümörün yeniden oluştuğu belirlendi.
 
Hemen İstanbul’a giderek Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde muayene edilen Bahar’ın, acilen ameliyat olması gerektiği, aksi taktirde kötü bir durumla karşılaşılabileceği ve ameliyatında 80 bin TL’lik masrafı olduğu söylendi.
 
7 YIL SONRA AYNI ÜZÜNTÜYÜ YAŞADILAR
Bir anda büyük bir üzüntüye kapılan anne Asiye Elpezeoğlu ile baba Arif Özkur, ilk şoku atlattıktan sonra, 7 yıl önce olduğu gibi yine hayırseverlerin desteğini alabilecekleri düşüncesinin umuduyla, bir yardım kampanyası daha düzenlenmesi için Tarsus Kaymakamlığı’na başvurdular.
 
Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal’da gerekli olan incelemelerin yapılmasının ardından, yardım kampanyasına destek verilmesi için herkese çağrı yaptı.
 
Düzenlenen kampanya kapsamında da Bahar’ın ameliyatı için gerekli olan 80 bin TL kısa sürede toplandı ve 4 Temmuz’da İstanbul’da ameliyat masasına yatan Bahar’ın beynindeki tümör alındı.
 
TEDAVİ DEVAM EDECEK
Ameliyat sonrasında hastaneden taburcu olan Bahar Özkur, Tarsus’a döndü.
 
Bundan sonra doktor kontrolünde Adana ve zaman zaman İstanbul’a gidiş-geliş yaparak tedavisi devam edecek olan Bahar, kendisine bu zor döneminde maddi ve manevi destek olan herkese teşekkürlerini ileterek, “Sağlığıma tamamen kavuşunca tek hayalim iş hayatına katılmak. Ben, yaşım çok genç olmasına rağmen 2 büyük ameliyat geçirdim. Moralimi bozmadan tedavinin bundan sonraki sürecini de Allah’ın izniyle atlatacağıma inanıyorum” diye konuştu.
 

Kaynak: www.tarsusakdeniz.com
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”