Bahçeli: Devir Evlatlar Damatlar Devri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Kasım seçimlerinin ardından yapılan ilk parti grup toplantısında konuştu.

01 Aralık 2015 Salı, 12:06
Bahçeli: Devir Evlatlar Damatlar Devri
-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Kasım seçimlerinin ardından yapılan ilk parti grup toplantısında konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Ülke adına ümitvar olmamızı gerektirecek hiçbir emare yok. AKP’nin dört kez tek başına iktidar olması 13 yıllık bozuk sicili değişmeyecektir” dedi. Bahçeli, Enerji Bakanlığı’na getirilen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’a göndermede bulunarak, “Nasılsa devir evlatlar, damatlar, dünürler devridir” diye konuştu. “Biz hükümetin durmadan, duraksamadan yoluna devam etmesini arzuluyoruz” ironisi yapan Bahçeli, “Rüşvete itiraz eden yoktur, yola devam diyoruz. Soyguna karşı çıkan yoktur, durmak yok yola devam diyoruz” ifadesini kullandı.

MHP grup toplantısında partililere seslenen Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle:

Ülke adına ümitvar olmamızı gerekti recek hiçbir emare yok. Ben 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne dikkat çekerek konuşmama başlamak istiyorum. Kamudaki engelli kontenjanları artırılmalı.

Türkiye kısa sürede iki kez seçim yaşamak zorunda bırakılmıştır. Esasen bu durum normal olmayan bir neticedir. Yıllarca demokratik kurallar kasten ihlal edilmiştir. AK Parti’nin dört kez tek başına iktidar olması 13 yıllık bozuk sicili değişmeyecektir. AK Parti’nin 6. hükümeti resmen görevi başındadır. Yeni hükümetin Türkiye için hayırlı olmasını diliyorum. İcraatlerini titizlikle takip edeceğimizi muhataplarımızın bilmesini istiyorum.

26. dönem milletvekilliği seçimi 1 Kasım’da yapılmıştır. Erdoğan, Davutoğlu’na 17 Kasım’da hükümet kurma görevi vermiştir. Milletvekillerinin yemin merasimlerinin sürdüğü ortamda, Erdoğan yeni hükümetin kurulmasıyla ilgili süreci başlattı. Erdoğan, bu kadar hızlı bir hükümet kurma işini yapıyorsa, 7 Haziran’da neden yapamadı?

Bir önceki meclis çatısı altında, milletvekili yemini 23 Haziran’da, TBMM başkanı seçimi de 1 Temmuz’da yapılmıştır. Erdoğan’ın hangi plan ve hesap konusunda ağırdan aldığını anlayamıyoruz.

Aziz milletimiz bu taban tabana zıt ve samimiyetsiz uygulamları elbet değerlendirecek ve dürüstçe muhasebesini yapacaktır. Artık geçmişten ders alarak geleceğe bakılmalıdır. İmtiyazlı ve bir avuç kaymak tabakanın rahatı için değil, 78 milyon Türk vatandaşının rahatı için insiyatif alınmalıdır. Boş işlerle uğraşacak zaman kalmamıştır.

“Nasılsa devir evlatlar, damatlar, dünürler devridir”

Ne Erdoğan’ın ne de Davutoğlu’nun saklanacağı herhangi bir mazaret kalmamıştır.

Nasılsa devir evlatlar, damatlar, dünürler devridir. Nasılsa içecek çay parası olmayan mağdur vatandaşlarımız, çalışacak işi olmayan insanlarımız, giyecek elbisesi olmayan mazlum kardeşlerimiz saraya can ve kan takviyesi yapmaktadır. Aldatma derinleşmiştir. Davutoğlu’nun mutluluğu gözleriden okunuyor. Son ana kadar şüpheli olan başbakanlık görevine atanmanın huzuru her halindenb ellidir.

“Rüşvete, soyguna karşı çıkan yok, o halde durmak yok yola devam diyoruz”

Davutoğlu şimdilik Saray türbülansından kurtulmayı başarmıştır. Biz Davutoğlu’ndan çok şey bekliyoruz. Biz hükümetin durmadan, duraksamadan yoluna devam etmesini arzuluyoruz. Rüşvete itiraz eden yoktur, yola devam diyoruz. Soyguna karşı çıkan yoktur, durmak yok yola devam diyoruz. Hiyanet emellerini kafaya takan yoktur, aman durulmasın diyoruz, hem ham hayallerin gerçekleşmesi için ne gerekiyorsa yapılmasını tavsiye ediyoruz.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti