Başkan Kocamaz, "Mücadelede Birlik Zamanı"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ‘Mersin İli Akdeniz Meyve Sineği Mücadelesi İl Eylem Planı’ tanıtım toplantısında mücadelede birlikteliğin önemine işaret ederek, “Tüm kurum ve kuruluşların katılımıyla yapılacak çalışmalar ile ürünlerimiz hak ettiği değeri bulacak, Mersin ekonomisi kazanacak” dedi.

15 Mart 2017 Çarşamba, 10:47
Başkan Kocamaz, "Mücadelede Birlik Zamanı"
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ziraat Odası işbirliğinde Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın katılımıyla düzenlenen ‘Mersin İli Akdeniz Meyve Sineği Mücadelesi İl Eylem Planı’ tanıtım toplantısına, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kaymakamlar, kurum müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.
 

Mersin tarımına verdiği zararla önemli kayıplara sebep olan Akdeniz Meyve Sineği ile mücadele yöntemlerinin konuşulduğu toplantıda, kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çekilirken,  Türkiye’de ilk kez oluşturulan Akdeniz Meyve Sineği Mücadelesi Çalışma Grubu’nun yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler paylaşıldı.
 

Toplantıda, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Mersin Akdeniz Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel konuşma yaptı.
   

Başkan Kocamaz: “Mersin ekonomisi kazanacak”
 

Toplantıda Büyükşehir Belediyesi olarak kent genelinde yürütülen faaliyetlerle her zaman üreticilerin yanında olduklarını aktaran Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Tüm kurum ve kuruluşların katılımıyla yapılacak bu çalışmalarla ürünlerimiz hak ettiği değeri bulacak, Mersin ekonomisi kazanacak” dedi.
 

Mersin gibi tarım potansiyeli yüksek olan yerlerde tarımın ekonomiye yaptığı katkıları arttırmak için öncelikli olarak tarımsal üretim miktarının ve kalitesinin yükseltilmesi gerektiğini belirten Başkan Kocamaz, “30 Mart 2014 yerel seçimleri sonrasında göreve başlar başlamaz, bu anlayışla kırsal alanlar ve sahil kesimindeki üreticilerimize destek olmak ve tarıma katkı sağlamak amacıyla, Türkiye’de bir ilk olarak Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nı kurduk” şeklinde konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı