Büyükşehir'den Köpekler İçin Otel Konforunda Padok

Veterinerlik hizmetleri ile sahipsiz hayvanlar için hayvan refahına uygun hizmetleri bir bir hayata geçiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir uygulamaya daha imza attı.

18 Haziran 2017 Pazar, 14:51
Büyükşehir'den Köpekler İçin Otel Konforunda Padok
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi’ne getirilen ve misafir edilen özellikle Pitbull, Dogo Arjantin ve Boxer gibi tehlike arz ettikleri için sahiplendirilmeyen köpeklere yeni padoklar inşa edildi. İlk etapta 8 padok olarak inşa edilen alanda enerjilerini atabilecekleri her köpeğe özel koşu parkuru, oyun alanı, oyun sistemi, duş mekanizması, otomatik mama ve su sistemi bulunuyor. 
Kentte beslenmesi tehlike arz eden ve gelen köpek dövüşleri ihbarı sonucunda Mersin Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’nde misafir edilen Pitbull ve Dogo Arjantin cinsi köpeklerin yer aldığı 7 m2’lik alanda hareket özgürlüklerinin kısıtlanması ve serbest dolaşım alanlarının bulunmaması nedeniyle yeni padoklar inşa edildi.
32 m2 alana sahip yeni padoklar ile Pitbull, Dogo Arjantin ve Boxer cinsi köpeklerin rahatlıkla koşup oyun oynayabilecekleri, olumsuz hava şartlarına karşı son teknoloji çatı sistemleri ile donatılmış, güvenli ve konforlu bir yaşam alanı inşa edildi. Otomatik mama ve su sitemlerinden, paletli yatak sistemlerine kadar birçok özelliği barındıran yeni padoklarda köpeklerin diş kaşıntısı problemini giderecek oyuncak sistemleri de yer alıyor. 
Yeni oyun ve yaşam alanlarına kavuşan köpeklerin rahatça koşup oyun oynayabildiği padoklardan Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 130 adet yapılması planlanıyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı