Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı'dan Polis Teşkilatının Kuruluşunun 175. Yılı Dolayısıyla Kutlama Mesajı

Ordu mensubu olarak askeriyenin kadrosunda uzun yıllar görev yaptıktan sonra Kıdemli Binbaşı rütbesindeyken 2009 emekliliğe ayrılan, Belediye Başkanlığına aday olup o tarihten bu yana da Çamlıyayla Belediye Başkanlığı görevini sürdüren İsmail Tepebağlı'dan, Polis haftası dolayısıyla 10 Nisan Polis Teşkilatının Kuruluşu yıl dönümünde kutlama mesajı.

09 Nisan 2020 Perşembe, 20:03
G: 09.04.2020 - 20:15
Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı'dan Polis Teşkilatının Kuruluşunun 175. Yılı Dolayısıyla Kutlama Mesajı
-

Belediye Başkanı Tepebağlı, "Kahraman Türk Polisimizin Polis Haftasını canı gönülden ve tüm minnettarlığımı sunarak kutluyorum. Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar tam 175 yıldır ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatımızın fedakar ve kahraman mensuplarının, gününü kutlar başarı dileklerimi sunarım.
Cenab-ı Allah belediyemiz ve Çamlıyayla İlçe Emniyet amirliğimiz arasında kurulmuş olan samimi birlikteliğimizi daim etsin, gerçekten emniyet personelimiz zor, meşakkatli ama bu zorluğun yanında da kutsaliyeti büyük olan görevlerini yapma gayretindedirler. Gece gündüz demeksizin çalışan ve milletimizin huzurunu sağlamak için fedakarca görevlerini icra eden polis teşkilatımızla ve polis memurlarımızla gurur duyuyorum. Böylesine kutsal görevlerin vatan sevgisi, millet sevgisi, bayrak sevgisi olmasa yapılmayacağını emekli bir silahlı kuvvetler personeli olarak yürekten biliyorum. Bütün emniyet güçlerimizin ve silahlı kuvvetlerimizin şahsım olarak, kurumum olarak ve Çamlıyayla halkı olarak her zaman yanınızda olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Çünkü biz vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı ve kahraman emniyet güçlerimizi yürekten seviyoruz. Bu vesile ile bütün şehitlerimizi, rahmetle, minnetle anıyorum kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Cenab-ı Allah’ın makamlarını iki cihanda da Ali eylemesini diliyorum.
Gerçekten aziz Milletimize hizmet etmek kutsal bir görevdir. Cenab-ı Allah bu kutsal görevi en güzel şekilde bizlere yapmayı nasip etsin diyor.
Daim Güçlü Devletimiz Var Olsun Büyük Türk Milleti sağ olsun diyorum"
Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı'dan Polis Teşki
*
Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı Kimdir?
Kaya TEPEBAĞLI'nın en büyük oğlu olarak 1962 Yılında Çamlıyayla'da doğdu. İlkokulu Çamlıyayla Atatürk İlkokulunda, Ortaokulu Çamlıyayla Kasım Ekenler Orta Okulunda Okudu, Liseyi Tarsus Kasım Ekenler Ticaret Lisesinde
Okudu, 1979 Yılında Askeri okula gitti. 1980 Yılında Astsubay olarak mezun oldu. Görevde bulunduğu sürede Anadolu Üniversitesi Açıköğretim
Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdi. 1990 Yılında subay oldu. Askerlik süresi içinde; Kayseri, Artvin, Edirne, İstanbul, Sivas, Erzurum ve Gaziantep’te görev yaptı. 2009 Yılında Kıdemli Binbaşı rütbesindeyken belediye seçimlerine katılmak için emekli oldu.

2009 Yerel seçimlerinde MHP’den belediye başkanı seçildi.Akabinde devam eden yıllara Çevre-şehircilik ve temel belediyecilik konularında onlarca seminer ve kurslara katıldı.
2009-2014 ve 2014-2019 yılları arasında belediye başkanlığına 2 dönem devam etmiş ve Milletimizin teveccühüyle de 2019 Yerel seçimlerinde tekrar belediye başkanı seçilmiş, halen belediye başkanlığına devam etmektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı