Çamlıyayla İstiyor, Büyükşehir Yapıyor

Büyükşehir yasası ile Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanına eklenen Çamlıyayla’da hizmetler takdir topluyor. Asfalttan altyapıya, tarımsal destekten tesislere kadar ilçe sakinlerinin her talebine karşılık veren Büyükşehir Belediyesi, hizmetleriyle Çamlıyayla’ya imzasını atıyor.

22 Kasım 2016 Salı, 20:02
Çamlıyayla İstiyor, Büyükşehir Yapıyor
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesinde kurduğu Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ilçe koordinasyon birimleri ile ilçelerdeki eksiklikleri tespit ederken, ihtiyaç duyulan hizmetleri acil ve kaliteli şekilde bölgelere ulaştırıyor. Yıllardır pek çok hizmetten mahrum kalan Çamlıyayla ilçesinde de Büyükşehir Belediyesi’nin müdahalesi sayesinde her mahallede büyük bir değişim yaşanıyor.

Bugüne kadar Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 mahallede toplam 27 bin 266 metre İçmesuyu Şebeke Hattı döşenen Çamlıyayla’da, Atıksu Arıtma Tesisi projesinin de 2017 yılı içerisinde yapılması planlanıyor.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın asfaltlanmayan yol kalmaması hedefi ve talimatları doğrultusunda da ilçe genelinde 12,60 kilometre 1. kat ve 10,40 kilometre 2. kat sathi kaplama ile 10,22 kilometre sıcak asfaltla kaplama ve yama çalışması gerçekleştirildi.

Bin 932,94 metrekare alan sıcak asfalt ile kaplandı. Öte yandan ilçe genelinde 8,95 kilometre stabilize malzemeli yol bakım çalışması, 97,80 kilometre banket ve 14 kilometre tesviye greyderli banket bakım çalışması, 2 kilometre yol genişletme, bakım ve onarım çalışması gerçekleştirilirken, 750 kilometrelik karla mücadele çalışması yapıldı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı