Carpex Kurumsal Koku ve Markalarınıza Katkısı

Hayatımız içerisinde kokuların anlamı oldukça farklı ve büyüktür.

24 Haziran 2017 Cumartesi, 04:22
Carpex Kurumsal Koku ve Markalarınıza Katkısı
-

Hayatımız içerisinde kokuların anlamı oldukça farklı ve büyüktür. Bazı kokular huzur ve mutluluğu insan psikolojisine sunarken bazı kokular ise kötü hissetmemize sebep olabilir. Aynı zamanda koku ile temizlik duygusu da aynı derece orantılıdır. Ortamın kokusu o alan ile ilgili olan hijyen duygusunu da kişilere yönlendirebiliyor.

Birçok farklı güzel kokunun karışımı ile elde edilen özel kokular ise belli markalar ile eşleştirilerek koku marka ilişkisini oluşturur. Kokunun algılanması ile insanlar üstünde markanın algısı direkt olarak canlanırken, aynı zamanda o marka ürünlerine yönelme ile ilgili de olabiliyor.

Kurumsal koku olarak bilinen bazı kokular ise o alanın hem ferah hem güvenli hem de temiz olduğu hissini insanlara yaşatırken aynı zamanda bu kokuları ortam içinde algısı ve gereken olan algının sağlanması için yayılımının ne şekilde olması gerektiği de hesaplanarak ayarlanması gerekir. Carpex kurumsal koku konusunda sizlere uzman personeli ve deneyimi ile hizmet sunmanın yanı sıra sadece koku değil aynı zamanda kokunun yayılımı ve zamanlaması ile ilgili olarak da destek sunar.

Kurumsal Koku Hazırlanması ve Seçimi Nasıl Olur?
Carpex kurumsal koku uygulamaları kuruma özel olarak hazırlanır.  Konusunda uzman olan kişilerin çalışılan ortam, iş şeklinin ve içeriğinin yanı sıra kokunun uygulanacağı alan gibi özellikleri incelemesi sonucunda birçok farklı numune hazırlayarak sizlere sunar. Kurum ile ilgili alınan bilgi sonucundan hazırlanan koku numuneleri sizlere sunulur. Böylelikle özel kurumsal kokuya da sahip olabilirsiniz.

Kokunun az algılanması herhangi bir etkiyi insanlar üstünde yansıtmazken kokunun çok algılanması ise en güzel kokunun bile insanı rahatsız edici bir hal almasına sebep olabilir. Carpex konusunda uzman olan ekibi ile sadece iş konu içeriği değil aynı zamanda iş alanı ve alan içerisinde kokunun ne kadar ve ne şekil de yayılmasının en uygun olduğu konusunda size yardımcı olur. Böylece en doğru orta kokulandırmasına sahip olursunuz. Markanızın prestijini yükseltebileceğiniz kurumsal koku seçenekleri için sizler de Carpex kurumsal koku ürünlerini tercih etmeyi deneyebilirsiniz.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı