Caudalie Marka ve Seri Özellikleri

Hikayesi Fransa’da başlayan ve 1993 yılında ilk kez üretim için adımların atıldığı Caudalie, asma üzümlerinin cilt üzerindeki iyileştirici etkisinin keşfedilmesi ile ortaya çıkar.

14 Haziran 2017 Çarşamba, 06:41
Caudalie Marka ve Seri Özellikleri
-

Hikayesi Fransa’da başlayan ve 1993 yılında ilk kez üretim için adımların atıldığı Caudalie, asma üzümlerinin cilt üzerindeki iyileştirici etkisinin keşfedilmesi ile ortaya çıkar. 1995 yılında üzüm çekirdeğinin cilt ürünlerinde işlenmesi için ilk kez patent alınır ve yaşlanma karşıtı ürünler böylece piyasaya sürülmüş olur. Ancak dermokozmetik markanın gelişim süreci devam eder. 2005 yılında devrim niteliğinde bir adım atarak ürünlerden alerji tetikleyici paraben maddesini çıkarır. Formül bileşenleri açısından bu, yeni bir dönem anlamına gelir.Tahriş, kaşıntı, alerji potansiyeli yaratacak ve ürün ömrünü uzatan zararlı içeriklerden uzaklaşılmıştır.
Kozmo Etik Prensibi
2005 yılından sonra ürünlerinden raf ömrünü uzatan parabeni çıkaran Caudalie, bu maddenin yerine doğal yollardan koruma sağlamayı hedeflemiştir. Kozmo- etik ürün politikası olarak tanımladığı bu durum, markanın 20 yıldan bu yana en fazla tercih edilen seçenekler arasındaolmasında da etkilidir. Formüllerin test edilmesi sırasında hiçbir ürün çevreye, hayvanlara zarar vermez.  Uluslararası standartlar temel alınır.  Ürünlerin saflığının korunması için kavanoz kullanımı azaltılmıştır.
Caudalie Ürünleri Genel Özellikleri
Caudalie ürünleri asma mucizesini kadınların hassas cildinde buluşturur.Markanın çıkış noktası olan üzüm çekirdeği bütün formüllerde kullanılmaktadır. Üzümçekirdeğinin yararları şu şekilde sıralanabilir:

  1. Antioksidan açısından güçlüdür. Hücre mutasyonunu yavaşlatmaya yardım eder.
  2. Kolajenin sağlıklı ve esnek kalmasını sağlar.
  3. Varis tedavisinde iyileştirici etki yaratır.
  4. Cildin ihtiyacı olan besini sağlar. C ve E vitamini açsından zengindir.
  5. Alerjik reaksiyonlara karşı direnç geliştirir.
  6. Cilt dışında farklı hastalıkların çözümünde de kullanılır.
Caudalie Serileri ve Özellikleri
Marka bünyesinde birçok seri yer alır. Her seri kullanım amacı doğrultusunda en iyi sonucu almak üzere tasarlanmıştır. Bunun dışında enpopüler Caudalieserileri şöyle sıralanabilir:
  1. Caudalie Beauty Elixir: Cilt tonunu eşitleyen Caudalie Beauty Elixir, çevresel etkenlere bağlı olarak görülen renk düzensizliklerini gidermek üzere hazırlanır. Bileşenlerde bitkisel yağ özleri yer almaktadır. Cildin yeniden yapılandırılmasına yardım eder, hücresel düzeyde iyileştirme sağlar. Gözeneklerin temizlenmesi ve sıkılaşmasına yardım eder.Elixirserisi cildi besler, nemlendirir ve çok yönlü olarak yarar sağlar. Farklı cilt tiplerinin beklentilerine cevap veren ürünler içerir.  Gün içinde daha canlı ve parıltılı görünüm almanıza katkı sağlar. Yağlı ciltler için parlama sorununu yok eder.Formüllerde mineral yağ ve renklendirici maddeler yer almaz. Kıl köklerindeki sebum miktarının ayarlanmasına yardımcıdır.
  2. Caudalie Serum Serisi:Organik, doğal moleküller barındıran ürünlerden oluşur. Formüllerin hepsi bilimsel gelişmeler ışığında hazırlanır. Caudalie serum ürünlerinden en iyi sonuç alınabilmesi için asma resveratrol, üzüm çekirdeği yağı, vino levure gibi güçlü antioksidanlardan yararlanılmaktadır. Yaşlanma kaynağı serbest radikaller tamamen etkisiz hale getirilecek şekilde tasarlanmıştır.
  3. Caudalie Parfüm Serisi: Uzun süre kalıcı ve hoş koku veren   ürünlerden oluşan seridir. Mevsim değişiklikleri, ten özellikleri dikkate alınarak formüller hazırlanmıştır. Parfüm içeriğinde doğal bitki özleri yer alır. Bunlar, tahriş, kızarıklık benzeri sorunlara neden olmaz. Caudalie Parfüm Serisi dermatolojik testlerden geçirilmiştir. 
  4. Caudalie Vinoperfect: Üzümün gençleştirici etkisini barındıran bir diğer seridir. Cildin her zaman bakıma ihtiyacı olduğu ve buna verilen değerin atlanmaması gerektiği düşüncesiyle hazırlanmıştır. Serideki tüm ürünler mükemmel sonuçlar almak üzere formüle edilir. Düzenli kullanım sonrasında lekesiz, pürüzsüz görünüm sağlanır. Direncin artırılması için gereken tüm içeriği sunan seri, yaşlanmaya karşı güçlü bir direnç geliştirir. Caudalie Vinoperfect serisi yaşlılıkta en büyük etkisi olan kuruluk sorununa kalıcı biçimde çözüm getirir. Ürünleri banyo sonrasında temiz cilde uygulamanız önerilir.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”