Ceceli Mersin Konserinde Lösemi Hastası Hayranı İle Buluştu

Mersin’de Ramazan ayının dolu dolu geçmesini sağlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayının 22. Gününde misafir ettiği sanatçı Mustafa Ceceli ile lösemi hastası hayranı Bengül Kader Bayram’ı buluşturdu.

18 Haziran 2017 Pazar, 14:45
Ceceli Mersin Konserinde Lösemi Hastası Hayranı İle Buluştu
-


3 yıldır lösemi hastası olduğu için kemoterapi tedavisi gören ve büyük bir Mustafa Ceceli hayranı olan 8 yaşındaki Bengül Kader Bayram’ın en büyük hayalini Mersin Büyükşehir Belediyesi gerçeğe dönüştürdü. Pop müziğin sevilen isimlerinden Mustafa Ceceli’nin hayranı olan Bengül’ün en büyük hayalinin Mustafa Ceceli’yi görmek ve onunla şarkı söylemek olduğunu duyunca harekete geçen Mersin Büyükşehir Belediyesi, küçük kızı Mustafa Ceceli ile bir araya getirdi. Mustafa Ceceli ile buluşacağını duyun küçük kız, yeni kıyafetler alarak konser öncesi kuaföre gitti. Konseri ilgi ile izleyen ve sahneye çıkacağı anı sabırsızlıkla bekleyen Bengül’ün heyecanı gözlerinden okundu.
Konser esnasında sahneye çıkarak Mustafa Ceceli ile tanışan Bengül hayranı olduğu Mustafa Ceceli’yi yakından görmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadı. Birlikte “Gül Rengi” şarkısını seslendiren ikili vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı. Hayranı olduğu sanatçıya sıkı sıkı sarılan Bengül Kader Bayram’ın yaşadığı mutluluk ise görülmeye değerdi. Kızlarının en büyük hayalinin gerçekleştiğini ve yaşadığı mutluluğun dünyalara bedel olduğunu söyleyen anne Meliha Bayram ve baba Duran Bayram ise Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a kızlarının bu hayalini yerine getirmesine vesile olduğu için teşekkür ettiler.
Mustafa Ceceli Mersinlileri Coşturdu
Çevre ilçelerden de vatandaşların katıldığı ve Mersinliler tarafından yoğun ilgi gören konserde Mustafa Ceceli sevilen ilahisi ‘Aşk İçin Gelmişiz’ ile sahneye çıktı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konser boyunca Mustafa Ceceli aralıksız performansı ile izleyenleri büyüledi. Ceceli 'Kıymetlim', 'Sultanım' ve 'Emri Olur' gibi şarkıları seslendirirken eşlik eden izleyenler, sık sık tezahüratlarla Ceceli’ye destek oldular.
Hareketli parçalarının yanı sıra duygusal parçalarını da seslendiren Mustafa Ceceli, özellikle gençleri mest etti. Konsere katılan gençlerle birlikte ilahiler ve şarkılar söyleyen Ceceli, gençlerin istediği birbirinden güzel şarkılarını art arda sıraladı. Sanatçı konser esnasında çaldığı enstrümanlarla Mersinli hayranlarını coştururdu. Çıkardığı albümlerindeki şarkılarının yanı sıra türkü de seslendiren Ceceli, Mersinlilere eğlenceli dolu dakikalar yaşattı. 
Yoğun iftar programı dolayısıyla programa katılamayan Mersin Büyükşehir Belediyesi başkanı Burhanettin Kocamaz’ın adına Meclis üyesi Mehmet Özgür Sanal sanatçı Mustafa Ceceli’ye çiçek takdim etti.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı