El Bab’a Anamur Muzu Gönderildi

Muz’un Başkenti Anamur’dan El Bab’ta Görev Yapan Askerlere 3.5 ton Anamur muzu gönderildi.

18 Ocak 2017 Çarşamba, 10:50
El Bab’a Anamur Muzu Gönderildi
-

26 Ağustos 2016 günü yurt topraklarının savunulması ve sınırımızı tehdit eden terör örgütlerinin kontrol altına alınması ve sınır güvenliğimizin sağlanması için komşumuz Suriye topraklarında bulunan teröristlerce kontrol altına alınan kentlere yönelik düzenlenen Fırat Kalkanı Operasyonu kapsamında görev yapan askerlere yönelik gerçekleştirilen moral ve motivasyon desteklerine Anamur’dan gönderilen 3.5 ton muz ile bir yenisi daha eklendi.


Bölgede görev yapan kahraman Mehmetçiğimiz için Anamur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü öncülüğünde Anamurlular adına başlatılan çalışma ile Anamur’da bulunan muz sarartma tesislerinden toplanan 3bin 500 kilogram Anamur Muzu paketlenerek kamyonetler vasıtasıyla Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığına bağlı üs bölgelerine ulaştırıldı. Gaziantep sınır hattında bulunan komutanlıklara teslim edilen Anamur Muz’u askeri yetkililerce El Bab’ta görev yapan Mehmetçiğe ulaştırılacak.


Konu ile ilgili açıklama yapan Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel, Anamur Belediyesi öncülüğünde sarartma tesislerinden temin edilen, Anamurlu üreticiler tarafından gönderilen muzların 16 Ocak 2017 pazartesi günü Gaziantep’e doğru yola çıktığını, bizzat kendisinin de ekibe eşlik ettiğini, El Bab’ta görev yapan Mehmetçiğe ulaştırılacak muzların Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığına ulaştırıldığını, burada sınır hattındaki 3 üs bölgesinin ziyaret edildiğini, muzlarla birlikte Anamurlu öğrencilerin askerlere yazdıkları mektupların teslim edildiğini ve kahraman askerlerimize Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin ve Anamurluların selamlarının iletildiğini söyledi.


3,5 ton Anamur muz’unun haricinde paketlenen muzlar da yol boyunca görev yapan emniyet ve askeri personellere ikram edilerek Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin başarı dilekleri iletildi.


El Bab’a gönderilen muzlar A. İlhan Ayhan, Erdal Kaya, Kamil Körhasanoğlu, Erdinç Çalhan, Karanlar, Ayhan Temel, Hüseyin Sak, Haydar Kılıç, Özcan Onur, Veli Temel, Mustafa Şen, İbrahim Genç, Ahmet Sak ve Hal Komisyoncular Derneği’nden temin edilirken Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe El Bab’ta görev yapan Mehmetçiğimize yönelik çalışmaya destek veren komisyoncu ve üreticilere teşekkür etti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti