Erdemli Belediyesi Hacıları Unutmadı

Erdemli Belediyesi, geleneksel hale getirdiği Hacı Uğurlama yemeğini bu yıl da gerçekleştirerek hacca gidecek olan vatandaşlarla bir araya geldi. 

07 Ağustos 2017 Pazartesi, 11:46
Erdemli Belediyesi Hacıları Unutmadı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Erdemli Belediyesi Hacı Uğurlama Yemeği programı bu yıl da gerçekleştirildi. Programda hacı adayları ile bir araya gelen ve onlarla yakından ilgilenen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Allah haccınızı ve tüm ibadetlerinizi kabul buyursun” dedi.
Erdemli Belediyesi, geleneksel olarak sürdüğü hacı uğurlama yemeğinde, bu yıl da hac görevini yerine getirmek üzere hacca gidecek olan vatandaşlarla bir araya geldi. Birlikte yenilen yemeğin ardından Kuran-ı Kerim Tilaveti yapıldı ve dua edildi. Programda hacca gidecek olan vatandaşlara hac farizasını yerine getirirken dikkat etmeleri gereken hususlarla ilgili bilgiler verildi.
KARDEŞLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRİYORUZ
Hacı uğurlama programı çerçevesinde verilen yemeğe katılan hacılara teşekkürlerini sunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu yemeğin geleneksel olduğunu, bundan sonra da her yıl yapılmaya devam edeceklerini ifade ederek, şunları söyledi:
“Biz belediyeciler olarak şehrimizde yaşayan insanlarımızın yaşam standartlarını yükseltebilmek için ciddi gayretler sarf ediyoruz. Yaşan kalitesinin artırılması adına tüm yenilikleri şehrimize getirip halkımızın hizmetine sunuyoruz. Hizmetleri sunarken insanlarımızın statüsüne kesinlikle bakmıyoruz. Dünya görüşlerine kesinlikle bakmıyoruz. Siyasal düşüncelerine asla bakmıyoruz. Bizi biz yapan değerleri canlı tutarak kardeşliğimizi güçlendiriyoruz. İşte bu değerlerden biri olan hac vazifesini ifa etmek için yola çıkmış sizlere bu programı tertip etmiş bulunuyoruz. Sizin gibi dinine, vatanına, bayrağına bağlı kaliteli insanlara hizmet etmek bizim için şereftir. İnsan olan her yere hizmetlerimizi götürmeye devam ediyoruz. Özellikle yetim çocuklara ve yaşlılara hizmet etmeye çok önem veriyoruz. Bu işin vebalinin bilincindeyiz. Sizlerden istirhamımız bu şekilde hizmete muhtaç vatandaşlarımızı bizlere bildiriniz. Özellikle yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın her türlü hizmetlerini en ince ayrıntısına kadar yapıyoruz. Bu hizmetleri sadece Allah rızası için yapıyoruz. Sizlerden isteğimiz o mübarek beldelerde bizleri de dualarınızda unutmayınız. Soframızı şereflendirdiğiniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Allah haccınızı ve tüm ibadetlerinizi kabul buyursun.”
HACILARA ARMAĞANLAR VERİLDİ
Hacılarla teker teker vedalaşan Başkan Tollu, mübarek beldelere vardıklarında bol bol dua etmelerini istedi. Programın sonunda Başkan Tollu, Hacı adaylarına Erdemli Belediyesince hazırlanan armağanları takdim ederken, bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
 







Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti