Erdemli Zabıtasından Kaldırım Denetimi

Erdemli Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe genelinde denetimlerini sıklaştırdı.

27 Mart 2017 Pazartesi, 18:19
Erdemli Zabıtasından Kaldırım Denetimi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Erdemli Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe genelinde denetimlerini sıklaştırdı. Özellikle kaldırım işgallerinin önlenmesi hususunda çalışmalarını yoğunlaştıran zabıta ekipleri, denetimlerinde temizlik, ürün gramajları denetimiyle birlikte işletmelerin ruhsatlarını da kontrol ediyor. Denetimlerin sıklaştırıldığını bildiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, amaçlarını Erdemli’de yaşam kalitesini arttırmak olarak nitelendirdi.

 

İlçe genelinde periyodik olarak devam eden zabıta denetimlerinin sıklaşarak devam ettiğini bildirildi. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, özellikle kaldırım işgalleri konusunda çok hassas davrandıklarını söyledi. Amaçlarının vatandaşın yaşam kalitesini yükseltmek olduğuna dikkat çeken Tollu, yapılan kontrollerin sıkı bir şekilde devam edeceğini ve halkın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde kaliteli bir yaşam sürdürebilmesi konusunda azami hassasiyet gösterileceğini kaydetti.

Gıda güvenliğinin de son zamanlarda çok önem kazandığına dikkat çeken Başkan Tollu, “ ürünlerin hijyen şartlarında ve gerekli gramaja uygun şekilde tüketiciyle buluşturmak için belediyemiz bünyesinde istihdam ettiğimiz teknik ekip ve zabıta görevlilerimizle beraber belli periyotlarda işyerlerimizi denetliyoruz. Gerekli şartları yerine getirmeyen işletmelere en ağır ceza uygulanacaktır” dedi.

TOLLU UYARDI

Tollu, özellikle de yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte denetimlerin daha da sıklaşacağı mesajını verirken, halk sağlığına dikkat etmeyen firmaları uyararak kendilerine çeki düzen vermelerini istedi. Yapılan denetimlerde olumsuz bir durumla karşılaşılması halinde en ağır ceza yaptırımını uygulayacaklarını vurgulayan Tollu, bu konuda son derece kararlı olduklarının da ısrarla altını çizdi.

 

Zabıta ekiplerinden alınan bilgilere göre, denetimlerin sıklaşarak devam ettiği belirtilirken, evraklarında eksik bulunan, halk sağlığına ve çevre temizliğine önem vermeyen ve uyarılara rağmen gerekli önlemleri almayan işletmelerin kapatıldığı ifade edildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı