Erdemli'de Öğrencilere Başarı Belgesi ve Kur'an-ı Kerim Hediyesi

Erdemli Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu Tömük Hacı Recep Yaşa İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek, okulda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kur”an-ı Kerim hediye etti.

06 Nisan 2017 Perşembe, 14:53
Erdemli'de Öğrencilere Başarı Belgesi ve Kur'an-ı Kerim Hediyesi
-

Erdemli Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu Tömük Hacı Recep Yaşa İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek, okulda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kur”an-ı Kerim hediye etti.

2016-17 eğitim öğretim yılının başında Tömük Mahallesinde Sinan Suverir İmam Hatip Ortaokulu 40 öğrenci ile eğitim ve öğretime başladı. Oklu müdürü Adem Dönmez, bu yıl açılmalarına rağmen Tömük halkından büyük destek gördüklerini ifade etti. 

Tömük Sinan Suverir İmam Hatip Ortaokulu ve Tömük Hacı Recep Yaşa İmam Hatip Ortaokulunda Kur’an okumaya geçmenin sevinci yaşandı.

Dönmez, Şuan içerisinde bulunduğumuz binamız atıl bir durumda idi. Öğrenci velilerimizin destekleri ile okulumuzun eksiklerini tamamlayarak okulumuza devam eden öğrencilerimize en güzel ve kaliteli eğitimi vermek için gayret gösteriyoruz. Amacımız okulumuzun öğrenci sayısını artırırken kaliteli bir eğitim öğretim ile tercih edilen bir okul haline getirmeyi amaçlıyoruz. Bugün okulumuzda eğitim gören öğrencilerimize eğitim yılı başında Kur’an okumaya başladıklarında kendilerine İlçe Müftümüzü getirerek tüm öğrencilerimize Kur’an-ı Kerim hediye edeceğimizi söylemiştik. Bugün burada öğrencilerimizin Kur’an okumaya başladıklarını görmenin mutluluğunu yaşarken, ilçe müftümüzün de bu sevinçli günümüzde bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Kur’an’la tanışan gönüller huzur bulur. Kur’an’ı kendine rehber edinenler yollarını hiçbir zaman şaşırmazlar diyen Erdemli İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu, Mübarek üç ayların ilk gününde rahmet ikliminin başladığı bu ilk günde sizlerin bizlere yaşatmış olduğu bu sevincin hiçbir karşılığı olamaz. Rabbimizin bizlere hayat rehberi olarak indirdiği Kur’an-ı Kerimi okumaya başlamanız bizlere tarifi mümkün olmayan sevinçler yaşattı. Bizlerin sizlerden beklediğimiz bu okumaya başladığınız Kur’an’ın bizlerden nasıl bir hayat sürmemizi istiyorsa o şekilde hayatımızı devam ettirmenizi, anne-babanıza, vatanınıza hayırlı ve başarılı birer birey olmanız. Sizleri başarılı olarak gördükçe bizlerin sevinçleri katlanıyor. Hayatınızın her aşamasında başarıyı amaçlayan, başarırken de hayat rehberi Kur’an’ın göstermiş olduğu yoldan sapmadan ilerlemenizdir.’’ Dedi.
Bundan sonraki eğitim-öğretim dönemlerinde başarı dileklerini ifade eden İlçe Müftüsü Türkmenoğlu Kur’an okumaya başlayan çocuklara başarı belgeleri ile birlikte Kur’an-ı Kerim hediye etti. 


 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı