ESOB BAŞKANI DİNÇER, ÖZGECANLAR DERNEĞİ’NE ÜYE OLDU

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, Özgecanlar Derneği yönetiminin üye kaydı konusunda istediği desteği yerine getirerek, derneğe kaydını yaptırdı. Dinçer, derneğin güçlü bir oluşuma kavuşturulması konusunda üzerine düşen her türlü görevi yerine getireceğini söyledi.

14 Şubat 2017 Salı, 14:24
ESOB BAŞKANI DİNÇER, ÖZGECANLAR DERNEĞİ’NE ÜYE OLDU
-

Özgecanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Dalgıç ve Başkan Yardımcısı Kunter Kurt,  Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer'i ziyaret etti. Birlik Başkan Yardımcısı Nesil  Aydın'ın da bulunduğu ziyarette, iki yıl önce kurulan Özgecanlar Derneği'nin yeni Yönetim Kurulu olarak üye sayısını arttırma çalışmasına hız verdiklerini belirten Dernek Başkanı Hediye Dalgıç, Özgecan'ın hayallerini gerçekleştirme anlamında esnafın zirve kuruluşu ESOB Başkanı  Talat Dinçer'den kendilerine katkı sunmasını beklediklerini ifade etti.
 
2015 yılında  Tarsus'ta hunharca katledilen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın acısını hala yüreklerinde yaşadıklarını belirten Dinçer ise Özgecanlar Derneği'nin amaçladığı hedeflerine ulaşması ve güçlü bir oluşuma kavuşmasının Özgecan'ın hayallerinin gerçekleşmesinde önemli katkı sunacağını belirtti. Dinçer, Özgecan'ın hayalleri arasında olan ve şiddet uygulayan kişilerin bilinçlendirilmesi, rehabilite edilmesinin yanı sıra şiddete uğrayanlara da rehabilitasyon ve danışmanlık hizmeti verileceği eğitim merkezi projesinin hayata geçirilmesi başta olmak üzere her türlü projede üzerine düşen her türlü görevi yerine getireceğini kaydetti. Dinçer, "İlk etapta derneğe üye olarak bu çalışmamızı başlatıyoruz. Derneğimizin yeterli üye sayısına ulaşması ve projelerini hayata geçirmesi anlamında şahsım ve kurum olarak her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”