FLAŞ GELİŞME…Ulaştırma Bakanlığıyla Monoray Görüşmeleri Başladı

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’da bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, burada Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Erol Çıtak’ı ziyaret ederek Mersin’e yapmayı planladıkları raylı sistem projesi ile ilgili görüşme gerçekleştirdi.

08 Mart 2017 Çarşamba, 12:55
FLAŞ GELİŞME…Ulaştırma Bakanlığıyla Monoray Görüşmeleri Başladı
-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kentin yaşadığı trafik sorununu çözmek için çalışmalarını sürdürüyor.

 Şehir Hastanesi’nin açılışı için Mersin’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’la hafif raylı sistem konusunda görüşen Kocamaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek oluru almıştı. 

Görüşmeyle ilgili detayları kamuoyuyla paylaşan Kocamaz, “Bizler Bakanlığa monoray ve karma sistem olarak iki alternatifli bir sunum yapmıştık. Bakanlık karma sistemin üzerinde durdu. Allah korusun, taban suyumuz yakın. Sayın Cumhurbaşkanımıza 25 metrede indiğimiz zaman böyle bir selle karşılaşırsak bunun hesabını kimse veremez dedim. Sayın Cumhurbaşkanı da Bakanlara talimat verdi. Daha sonra hastanede Başbakana talimat verdi, ‘Bu olayı yeniden gözden geçirin ve belediyeye yardımcı olun’ şeklinde ifade etti. Biz bunların mücadelesini vereceğiz” şeklinde konuşmuştu. 

KOCAMAZ, ULAŞTIRMA BAKANLIĞI’NDA 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesinin ardından çalışmalarına hız veren Kocamaz, bu kapsamda Ankara’da görüşmelere başladı. Kocamaz Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Erol Çıtak’ı ziyaret ederek Mersin’e yapmayı planladıkları raylı sistem projesi ile ilgili görüşme gerçekleştirdi.

Çıtak’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda Mersin’e yapılması planlanan projenin gerçekleşmesi için ellerinden geleni en hızlı şekilde yapacağı ve bu doğrultuda Büyükşehir’le koordinali şekilde çalışılacağını belirttiği kaydedildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Mercan
18:16
8 Mart 2017 Çarşamba
MONORAY . . Ne zaman ? .. Belki 2040, belki hayallerde bir proje.Ama yine de düşünebiliyorlarmış demek ki diye bir algı bırakmanız gerçekten gözyaşartıcı.Bir Mersin li olarak TEBRİKLERİMİ zekalarınıza bir borç bilirim efendim . .
94.54.8.163
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”