GÖZ GÖZE PROGRAMI İÇİN BAŞKAN KOCAMAZ "GÜLNAR’DA"

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLMADAN İLÇE BELEDİYELERİ TEK BAŞINA İŞ YAPAMAZ”

03 Mart 2017 Cuma, 12:34
GÖZ GÖZE PROGRAMI İÇİN BAŞKAN KOCAMAZ  "GÜLNAR’DA"
-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, hizmet üretmek için uzakları yakın eden ‘Göz Göze Programı’nın dördüncüsünde Gülnarlı muhtarlar ile canlı bağlantı yoluyla bir araya gelerek, muhtarların öneri, sorun ve şikâyetlerini dinledi.
 
Gülnar İlçesi Gezende Mahallesi’nde gerçekleştirilen programa, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Kent Konseyi Başkanı Selami Bağca, Gülnarlı muhtarlar ve vatandaşlar katılım gösterdi. Başkan Kocamaz’a Gülnar’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür eden 17 mahalle muhtarı ve Gülnarlı vatandaşlar, kentlerine yapılan içme suyu projesi, soğuk hava deposu, otogar inşaatı, mezarlık bakımı ve dökülen sıcak asfaltlar hakkında teşekkürlerini ileterek, hizmetlerinin devamını dilediler.
 
Program, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan ve Gülnar ilçesine yapılan hizmetler ile yörenin kendine ait özelliklerinin tanıtıldığı video film gösterimi ile başladı.
 
Başkan Kocamaz; “Temennimiz Gülnarlılara yakışır bir Gülnar”
 
Gülnarlı muhtarlarla canlı bağlantı ile görüşme yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Gülnar çok önemli bir ilçemiz. Belki kırsal olduğu için daha önceleri yeterli hizmeti alamadı ama Mersin Büyükşehir Belediyesi ile alamadığı bu hizmetleri de aldı ve almaya da devam edecek.  30 Mart 2014 öncesinde vatandaşlarla buluştuk ve dertlerini dinledik, yapabileceklerimizi anlattık. Hizmetler kesintisiz olarak devam edecek ve gelecekte Gülnarlılara yakışır bir Gülnar hediye edeceğiz. İşlerimiz kolay değil. Özellikle 15 Temmuz sonrası genel bütçeden aldığımız pay düştü. Her şeye rağmen biz verdiğimiz her sözün sonuna kadar arkasındayız. Bize güvenenlerin güvenini de boşa çıkarmayacağız. Muhtarlarımıza bizimle beraber mücadele ettikleri için, bizlere destek oldukları için de ayrıca teşekkür ediyorum. Gelecek günlerin bugünden çok daha iyi olacağını ve hayatlarını daha da kolaylaştıracağımızı söylüyorum. Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel ile de uyumlu çalışıyoruz. Büyükşehir veya ilçe ayrımı yapmadan vatandaşlara ulaşarak, hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. İnşallah her şey planlı bir şekilde hayata geçecektir. Dualarınızı bizden eksik etmeyin. Ağaç dalıyla gürler. Bizler Mersin olarak bir ekibiz ve ilçelerde de bu ekibin parçaları var. Herkes kendine düşeni yapıyor. Ortaya bir eser çıkıyorsa bu eser hepimizin eseri” dedi.
 
Büyükşehir Belediyesi olmadan ilçe belediyeleri tek başına iş yapamaz
 
Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, şimdiye kadar yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getirerek, “Bizim halkımız vefalı insanlardır. Yapılan hizmetleri asla inkâr etmezler ve sizleri çok seviyorlar. Başta siz olmak üzere bütün çalışanlarınıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bizim hizmetlerimizi kolaylaştırıyorlar. Büyükşehir Belediyesi olmadığı sürece ilçe belediyesi tek başına bir şey yapamaz. Allah ömrünüzü uzun etsin, size bu milletin, bu devletin ihtiyacı var. Çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Canlı bağlantıda söz alan Kent Konseyi Başkanı Selami Bağca, Gülnar’a yapılan yatırımlar ve hizmetler için teşekkürlerini ileterek, “Büyükşehir’in yaptığı yatırımlarla Gülnar büyük hizmetler aldı. Otogar olsun, soğuk hava deposu olsun, kent merkezindeki çalışmalar olsun, toplu taşıma olsun Gülnar bir kent görünümü kazandı. Çok teşekkür ederiz. Göz Göze Programı da Avrupa standartlarında bir uygulama. Yerinde vatandaşla görüşebilme, vatandaşın derdini anlatabilme imkânı oluyor. Çok memnun olduk ve başarılı bulduk. Sayın Burhanettin Başkanımıza ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İlçemize çok güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz” dedi.
 
Göz Göze Programı’nda söz alan muhtarlar, ilçelerine verilen hizmetler için teşekkürlerini ileterek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın hizmetlerinin devamını dilediler. Muhtarları canlı konferans ile bir araya getirerek, böyle bir şans verdikleri için de teşekkür eden Gülnarlı muhtarlar, “Kocamaz’ın olduğu yerde hizmet vardır, bereket vardır” diyerek, duydukları mutluluğu dile getirdiler.
 
Başkanımız milletle iç içe
 
Göz Göze Programı’ndan duydukları memnuniyeti aktaran Gezende Mahalle Muhtarı Hüseyin Oluğ, “Bu uygulamayı yapanlara, emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Bu uygulama bizim gördüğümüz çalışmanın yerinde tespiti ve bu çalışmaların devamının geleceğinin işaretidir. Hepinize bu uygulama için teşekkür ediyorum. Bu uygulama ile Başkanımızın bu şekilde milletle iç içe olmaya devam etmesini isteriz. Gezende halkı olarak Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Diğer mahalle muhtarı arkadaşlara şunu söylemek istiyorum; gerçekten çok güzel bir program hazırlamışlar. Başkanımıza zaten sürekli ulaşıyoruz. Ama şimdi daha da kolay oldu. Sayın Başkanımıza ulaşamadığını söyleyen yalan söyler” diye konuştu.
 
“Hiçbir dönemde böyle güzel hizmet almadık”
 
Başkan Kocamaz’ın göreve gelir gelmez yöre halkının geçim kaynağını tespit ederek, tarımla geçinildiği için öncelikle su problemlerini çözdüğüne vurgu yapan Sulama Kooperatifi Başkanı Hüseyin Yılmaz, “Cumhuriyet tarihinde ilk defa böyle bir hizmet aldık. Daha önce de belediyeler vardı, hükümetler vardı ama hiçbir dönemde bu derece güzel hizmet almadık. Başkanımız dağda yaşayan Gülnar’ın saf, temiz, dürüst olduğunu da görerek hizmete dağ köylerinden başladı. Bizleri gururlandırdı, Allah ne muradı varsa versin. Başkanımızla teknoloji sayesinde bu şekilde karşı karşıya gelince de sanki berabermişiz gibi oldu. Çok sevindik, çok mutlu olduk. Allah sağlık versin. Başkanımızla gurur duyuyoruz” dedi.
 
Ilısu Mahalle Muhtarı Mustafa Gümüş de Başkan Kocamaz ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade etti ve “İçme su deposu için çok teşekkür ederiz. 50 yıldır merkeplerle su taşıyorduk ama Başkan Kocamaz sayesinde suyumuza kavuştuk, Allah sizden razı olsun” dedi.
 
“Sorunu çözecek olan Göz Göze”
 
Göz Göze Programı’nın sorunu çözme yolunda çok iyi bir yöntem olduğunu dile getiren İshaklar Mahalle Muhtarı Adem Köroğlu, “Sorunlu olanla, sorunu çözecek olan Göz Göze’dir. Şimdi bu sayede sorunlar anında çözülüyor. 50 yıldır yapılmayan köprümüz yapıldı. Dağdaki çoban sizin sayenizde vatandaş olduğu için gurur duyuyor” şeklinde konuştu.
 
Doğma büyüme 77 yıldır Gezende’de yaşadığını belirten Osman Özdemir, “Gülnar’ın sudan en zengin yeri Zeyne’den sonra burası. Şelaleden su gelirdi ama müteahhit hatası nedeniyle 8 sene su bulamadık. Sayın Başkanımızla burada tesadüfen görüştük, durumu arz ettik. Bizim için oyuncak dedi. Aynı şekilde Kuskan yolu çok kötüydü. Orayı da söz verdi ve yaptırdı. Koca çınarın altında verdiğim sözü unutma dedi ve sözünü tutup yaptırdı. Allah razı olsun. Hiç asfaltı olmayan yerler yol oldu. Daha önce böyle hizmet hiç görmemiştik.  Milletin duası yeter” şeklinde Başkan Kocamaz’a olan minnetini dile getirdi.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti