GÜNDE 6 KEZ YiYEREK NASIL ZAYIFLADI:

3 çocuk annesi ev hanımı Aysel Aksüy (48), günlük yemek yeme sayısını artırdığı ve aç kalmadığı diyet programıyla 6 ayda tam 27 kilo verdi.

24 Mayıs 2016 Salı, 08:33
GÜNDE 6 KEZ YiYEREK NASIL ZAYIFLADI:
-

MERSİN HABER- Tarsusta yaşayan evli ve 3 çocuk annesi ev hanımı Aysel Aksüy (48), günlük yemek yeme sayısını artırdığı ve aç kalmadığı diyet programıyla 6 ayda tam 27 kilo verdi. 2015’in Kasım ayında 98 kilo olan Aysel Aksüy, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde Diyetisyen Ayşe Şahika Karagöz’ün programına uyarak 6 ayda 71 kiloya indi. Kiloluyken fotoğraf çekilmek istemediğini, sosyal sıkıntıların yanı sıra sağlık sorunları da yaşadığını anlatan Aksüy, “Şimdi çok mutluyum” dedi.

Uzun süredir fazla kiloları yüzünden zorlu bir hayat süren Aysel Aksüy, zayıflamaya karar verince Medical Park Tarsus Hastanesi’nde görevli Diyetisyen Ayşe Şahika Karagöz’ün kapısını çaldı. Karagöz, Aysel Aksüy’ün boyu, yaşı, fizyolojik özellikleri ve sosyal hayatını dikkate alarak bir diyet programı hazırladı. Normalde geç kahvaltı ve geç öğle yemeği dışında yemek yemeyen Aksüy,  6 öğün yemeye başladı. Hiç aç kalmadığı diyet programına tam 6 ay boyunca diyet programına harfiyen uyan Aysel Aksüy, 98 kilodan 71 kiloya indi.

 

54 BEDENDEN 40 BEDENE

Zayıflayınca görüntüsü baştan aşağı değişen, yüzü bile bambaşka bir görünüme kavuşan Aysel Aksüy, 6 ay boyunca günde 6 kez yemek yediği için aç kalmadığını söyledi. Aksüy, “Diyetisyenimin listesini görünce ‘Ben şu anda bundan daha az yiyorum. Bu listedeki gibi yemek yersem kilo alırım’ demiştim. Ama Şahika hanım bana açıklama yapınca listeye göre beslendim. 27 kilo verdim. Önceden 54 beden giyiyordum, 40 bedene indim. Hedefim 38’e inmek” dedi. Diyetisyen Ayşe Şahika Karagöz ise Aysel Aksüy’ün diyet programına uyarak sağlıklı bir şekilde zayıfladığını ve örnek olduğunu söyledi. Karagöz, Aysel Aksüy’ün verdiği 27 kilonun 17 kilosunun yağ olduğunu vurguladı.

YKB

 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı