HAMİT TUNA MUHTARLARLA BULUŞTU

BAŞKAN TUNA: “DİYALOGLU ÇALIŞMAYA ÖNEM VERİYORUZ”

01 Şubat 2017 Çarşamba, 19:18
HAMİT TUNA MUHTARLARLA BULUŞTU
-

 
Kentin sorunlarına ortak çözüm bulabilmek amacıyla toplumun her kesimiyle bir araya gelen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bu sefer de Tüm Mersin Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği istişare ve değerlendirme toplantısının konuğu oldu.
 
         Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya; Toroslar İlçe Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar İlçe Emniyet Müdürü Abubekir Fil, Tüm Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Bolat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Protokolü ile Belediye Meclis Üyeleri ve Toroslar İlçesindeki mahalle muhtarları katıldı.
 
         Programın açılış konuşmasını Tüm Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Bolat yaptı. Bolat, muhtarlarla her zaman istişareli bir şekilde çalışan ve destek sunan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür etti.
 
         Daha sonra söz alan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise göreve geldikleri günden bugüne kadar hep bilgiyi paylaşarak, ortak akılda Toroslar’ı yönetme gayreti içerisinde olduklarını belirtti.
 
İlçenin yaşam kalitesinin yükseltilmesinde muhtarlarla ve kurumlar arası diyaloglu çalışmanın önemine değinen Başkan Hamit Tuna, Toroslar İlçesi’nde görev yapmaya başlayan Toroslar İlçe Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin ve Toroslar İlçe Emniyet Müdürü Abubekir Fil ile de aynı diyaloglu çalışmalarının artarak devam edeceğine inandıklarını söyledi.
 
Başkan Tuna: “Göreve geldiğimiz 13 yılda muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve kurumlarımızla biz yaptık oldu mantığı ile değil birlikte çalışarak güzel işlere imza attık. Sayın Kaymakamımız Ahmet Hikmet Şahin’in de ilçemize atanması bizleri memnun etmiştir. Kendisiyle kentimizde vali yardımcılığı yaptığı dönemde önemli çalışmaları hayata geçirmiştik. Birlikte olunduğu sürece kentimizde hiçbir sıkıntının olmayacağını düşünüyorum. Biz hiçbir zaman insanlarımızın siyasi kimliklerine göre hareket etmedik. Toroslarımızın eksik olan işlerine göre hizmetlerimizi ürettik .İlçemiz, 2014 yılı mahalli idareler seçimlerinin ardından 5 bin 200 hektar alandan, 108 bin hektar alana ulaştı. Coğrafyamız genişledi ama İlçemizi iyi tanıyor ve ne yapacağımızı biliyoruz. Bu yıl yaylalarımızda yoğun bir kar yağışı yaşandı. Ekibimizle sıkıntıları en kısa sürede çözmeye çalıştık . Amacımız, milletimizin  daha çağdaş, yaşanabilir ve huzurlu bir Toroslar’da birlik ve beraberlik içeresinde hayat sürmesidir. Sayın Kaymakamımızın katkılarıyla bazı eksiklerimizi de gidereceğimize inanıyoruz” dedi.
 
         Toroslar İlçe Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin de Toroslar’da önemli bir değişim ve gelişim atağı yaşandığını belirterek, İlçenin cazibe merkezi haline gelmesine büyük katkıları olan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür etti.
 
 
 
Kaymakam Şahin, Başkan Tuna’nın çalışma yol haritasında bulunan sağlık, eğitim ve gençlik yönündeki hizmetlerini de takdirle karşıladıklarını belirterek, Başkan Tuna’nın bu Cuma günü açılışı yapılacak olan Mersin Şehir Hastanesi’nin Toroslar’a kazandırılmasına da  katsının önemli olduğunu söyledi.
 
         Şahin: “2007-2014 yılları arasında Mersin Vali Yardımcılığı yaptım.Bu dönemde Mersin Şehir Hastanesinin arazi aşamalarında Başkanımızla birlikte çalıştık.Bugün bu kadar güzel bir eserin yapılmasına katkı sunan Başkanımız Sayın Hamit Tuna’ya teşekkür ediyorum. Bunlar güzel gelişmelerdir. Toroslar’ın, Mersin’in cazibe merkezi olacağının en güzel kanıtıdır. Yaklaşımımız, ortak akılda, birlikte düşüneceğiz, birlikte üreteceğiz, çalışacağız ve yapacağız. Halkımızın nabzını tutan siz değerli muhtarlarımızın da fikirleri bizim için önemlidir” dedi.
 
Konuşmaların ardından, Tüm Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Bolat; Toroslar İlçe Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin ile Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve Toroslar İlçe Emniyet Müdürü Abubekir Fil’e teşekkür ederek, çiçek takdim etti.
 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı