HİDAYET TÜRKOĞLU MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DE

“TÜRKOĞLU, MERSİN’DE KALİTELİ BİR ERKEK BASKETBOL TAKIMI KURULABİLMESİ İÇİN GÖREVE HAZIRIM”

25 Şubat 2017 Cumartesi, 13:38
HİDAYET TÜRKOĞLU MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DE
-

Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı ve Türkiye Millî Basketbol Takımı eski kaptanlarından Hidayet Türkoğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret ederek, Mersin’de oynanan Federasyon Kupası final müsabakalarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
 
Mersin’de 22-26 Şubat tarihlerinde oynanan Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası finalleri için Mersin’e gelen Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı ve Türkiye Millî Basketbol Takımı eski kaptanlarından Hidayet Türkoğlu ile Federasyon CEO’su Ömer Onan, birtakım ziyaretlerde bulundu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a final müsabakalarına verdiği desteklerden dolayı nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulunan Türkoğlu, ismini defalarca duyduğu Başkan Kocamaz’ı yakından tanımaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.
 
Ziyarette Başkan Kocamaz ile spor hakkında sohbet eden Türkoğlu, Mersin’de kaliteli bir erkek basketbol takımı kurulabilmesi için üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını belirtirken, Başkan Kocamaz ise kentin takımlarının sponsor ve bütçe konusunda yaşadığı sıkıntıları aktardı.
 
Türkoğlu, “Anadolu’da süper lig olmasa bile onun bir altındaki liglerde mücadele edebilecek takımların sayısını 30’a kadar çıkarmak istiyoruz. Gerçekten sporu seven ve destekleyen şehirlerde takımlarımızın olmasını isteriz. Mersin de bu konuda bizim öncelikli kentlerimiz arasında yer alıyor. Çünkü Mersin’de sporun her branşına yoğun ilgi var ama maalesef başarı konusunda yetersiz kalması bu konuyu gölgeliyor. Bizler de bu konulara karşı sizlerle fikir alışverişi yaparak, ortak çözüm projeleri ile Mersin’in spor kenti olması konusunda gereken desteği vermeye hazırız” dedi.
 
Başkan Kocamaz ise Mersin’in bayan basketbolda temsilcisi olan Büyükşehir Belediyespor ile erkek basketbol takımının genel durumları hakkında bilgiler paylaşırken, bazı paydaşların kentin takımlarına karşı duyarsız kalmasına sitemlerini dile getirdi. Başkan Kocamaz, “Basketbol takımlarımız elinden geleni yapıyor ama ücretsiz otobüs kaldırmamıza rağmen çoğu maçta beklediğimiz sayıda taraftara erişemiyoruz. Bu da elbette başarıyla alakalı ve başarı için de güçlü bir maddi zemin şart. Mersin İdmanyurdu’nun durumu ortada. Hal böyleyken, kimse de oralı olmayınca ne yazık ki böyle üzücü manzaralarla karşılaşıyoruz” diye konuştu.
 
Umre ziyareti sonrası federasyondan gelen misafirleri ağırlayan Başkan Kocamaz, Hidayet Türkoğlu ve Ömer Onan’a zemzem suyu ikramında bulundu.
 
Ziyaretin sonunda Başkan Kocamaz’a 15 numaralı ‘Burhanettin Kocamaz’ yazılı Türkiye Milli Basketbol Takımı forması ve basketbol topu hediye eden misafirlere, Başkan Kocamaz da günün anısına Nusret Mayın Gemisi armağan etti. 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”