İçişleri Bakanı Müjdeledi! 10 Bin Polis Alımı Yapılacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu müjdeli haberi vererek 10 bin polis alımı daha yapılacağını müjdeledi. Peki ne zaman yapılacak.

20 Mart 2017 Pazartesi, 10:35
İçişleri Bakanı Müjdeledi! 10 Bin Polis Alımı Yapılacak
-

Bilindiği gibi uzun zamandır polis olmak isteyen adaylar Emniyet Genel Müdürlüğünün yeni alım ilanı yayımlamasını bekliyor. Konu hakkında açıklama yapılmadığı için alımların ne zaman alımların yapılacağı konusunda bilgi yoktu.

Bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu polis olmak isteyen adaylara müjdeli bir haber verdi. Yaptığı açıklamasında 10 bin polis alımı daha yapılacağını belirtti. Peki detaylar nedir? Alımlar ne zaman yapılacak ve en önemli konulardan bir tanesi olan aranan şartlar ile bayanlara kadro ayrılacak mı sorularının cevabı bekleniyor.

SÜLEYMAN SOYLU DUYURDU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Karaman Polis Meslekyüksekokulunda ki mezuniyet törenine katıldı. Mezun olan adaylar sahaya inerken bu adaylara pek çok konu hakkında Süleyman Soylu bilgi verirken yine yeni polis alım ilanı bekleyenlere de müjdeli bir haber verdi.
 
10 BİN POLİS ALIMI YAPILACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu polis alımı bekleyen adaylar 10 bin polis alımı daha yapılacağını ve 10 bin polis alımı süreci içerisinde olduklarını belirterek 10 bin Polis Özel Harekat alımı sürecinin de devam ettiğini ve halen mülakatların sürdüğünü duyurdu.

KADINLARA KONTENJAN AYRILACAK MI

Süleyman Soylu 10 bin polis alımı yapılacağını duyurdu. Peki kadınlara kontenjan ayrılacak mı? Bu konu hakkında henüz detaylı bilgi yok ancak en az bin kişilik kadınlara kontenjan ayrılacağı beklenmektedir. Kimlerin başvuru yapabileceği konusunda ise bilgi yok.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti