İŞKUR, TYP işçi alım kuraları ertelendi

İŞKUR’un, Toplum Yararına Program kapsamında 6 ay süreyle çalıştırılacak geçici işçilerin kura çekimi tüm Türkiye’de ikinci bir talimata kadar ertelendiği belirtildi.

07 Mart 2017 Salı, 11:51
İŞKUR, TYP işçi alım kuraları ertelendi
-

İŞKUR’un, Toplum Yararına Program kapsamında 6 ay süreyle çalıştırılacak geçici işçilerin kura çekimi tüm Türkiye’de ikinci bir talimata kadar ertelendiği belirtildi.

Toplum Yararına Program kapsamında Mersin'de 6 ay süreyle çalıştırılacak olan geçici işçilerin 7 Mart 2017 Salı  günü başlaması gereken kura çekimi ileri bir tarihe ertelendi.

Toplum Yararına Programı kapsamında Mersin'de 6 ay süreyle istihdam edilmesi planlanan geçici işçilerin başvurusu geçtiğimiz Cuma günü son bulmuş, 6 ay süreyle istihdam edilecek olan kişilerin Noter huzurunda yapılacak kura çekimiyle belirleneceği açıklanmıştı.

NEDEN ERTELENDİĞİ HAKKINDA RESMİ AÇIKLAMA YOK

Bugün İŞKUR yetkililerden alınan bilgilere göre çekilmesi planan kura çekiminin yaşanan teknik sorundan dolayı Türkiye’nin 81 ilinde ikinci bir talimata kadar ertelendiğ öğrenildi. Kura çekimlerinin ertelenmesinin nedeni olarak Sosyal Güvenlik Kurumu kayıtları ve nüfusa dayalı adres kayıt sistemi kontrolü esnasında tüm Türkiye’de yaşanan teknik sorundan dolayı olduğu belirtiliyor.

Bugün büyük bir umutla İŞKUR Mersin Şubesine kura çekimi için giden vatandaşlar kurumun giriş kapsında, “Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda  TYP Kuralları ertelenmiştir” yazılı duyuru notuyla karışılarak hayal kırıklığı yaşadılar. (Haber:TarsusNews.com)

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Hakan
14:19
16 Mart 2017 Perşembe
Hükümet 2 milyon işsize iş verecek diyor ama prim gününe(emekliliği)yansımayacak?..Öyle işmi olur saçmalık... Hükümet işçiyle dalga geçiyor..
85.99.21.6
hasan
13:48
10 Mart 2017 Cuma
ŞKUR’un, Toplum Yararına Program kapsamında 6 ay süreyle çalıştırılacak geçici işçilerin kura çekimi tüm Türkiye’de ikinci bir talimata kadar ertelendide ne zaman yapılacak İnşallah Refarundan önce yapılır maddi sıkıntılar içindeyiz.biran önce olsun.
95.10.59.122
adem
11:49
8 Mart 2017 Çarşamba
okulda çalışanlar hep aynı kişi tekrar tekrar kurada ismi çıkıyor bu nasıl olur
78.170.240.109
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı