Kalınören, Emirşah, Karadere, Kızılaliler, Alataş Mahallelerinde Otobüs Seferi

Kalınören, Emirşah, Karadere, Kızılaliler, Alataş Mahallelerinde Otobüs Seferi Başlıyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'nin yeni toplu taşıma güzergahları sözü bir bir hayata geçiyor. 

26 Eylül 2016 Pazartesi, 17:33
Kalınören, Emirşah, Karadere, Kızılaliler, Alataş Mahallelerinde Otobüs Seferi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Kalınören, Emirşah, Karadere, Kızılaliler, Alataş Mahallelerinde Otobüs Seferi Başlıyor
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'nin yeni toplu taşıma güzergahları sözü bir bir hayata geçiyor. 


Başkan Kocamaz ve Başkan Türe tarafından sık sık dile getirilen, vatandaşların şehir merkezi ile irtibatını sağlayacak olan toplu taşıma güzergahlarından biri daha 27.09.2016 Salı günü itibari ile hayata geçiyor. Bu kapsamda Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Koordinasyon Şube Müdürlüğü Toplu Taşıma Sorumlusu Yavuz Kumpınar yeni açılalcak olan Kalınören, Emirşah, Karadere, Kızılaliler ve Alataş mahalleleri toplu taşıma güzergahı için Kalınören Mahalle Muhtarı Sezai Ulu, Emirşah Mahalle Muhtarı Tahsin Kadiroğlu, Karadere Mahalle Muhtarı Soner Öz, Alataş Mahalle Muhtarı Hayri Deniz ve Kızılaliler Mahalle Muhtarı Mehmet Sarı’yla bir toplantı gerçekleştirdi. 


Mahalle Muhtarları Mahalelerinde açılan yeni toplu taşıma güzergahı dolayısıyla Mersin Büyükşehir Başkanı ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye  teşekkür ettiler.


Daha öncede Anamur'da, Şehir merkezi - Çeltikçi - Ferizler - Kaşdişlen - Malaklar - Karalarbahşiş - Alaköprü otobüs güzergahı ile, Çarıklar - Bozdoğan - Şehir Merkezi, Ören - Üniversite Şehir merkezi güzergahları hayata geçirilmiş ve vatandaşların büyük taktirini toplamıştı. Modern Otobüslerle Halka hizmet etmeyi sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Araçlarında Kent Kart Uygulamasıda devam ediyor. Yeni açılan Kalınören, Emirşah, Karadere, Kızılaliler ve Alataş mahallelerinde güzergahlarda kent kart uygulaması devam edecek. Emirşah mahallesinde Emirşah Cami meydanındaki markette, Kızılalilerde mezarlık yanı marketten vatandaşlar kent kartlarını temin edebilecek. Ulaşım biriminden bilgide vatandaşların mağdur olmaması için Şehir merkezinden ve Anamur Belediyesinde Kent Kart Satış Biriminden de Kent Kartların temin edilebileceği duyruldu. 65 Yaş üstü vatandaşlar ise toplu taşımadan ücretsiz faydalanabilmek için Anamur Belediyesi Kent Kart Satış Noktasından ücretsiz biniş kartlarını temin edecekler.


Vatandaşlar Mersin ve Anamur Kent genelinde olduğu gibi Kent Kart Mobil Uygulamasını Android telefonlarına indirerek otobüslerde telefon ve kredi kartıylada ödeme yapabilecekler. Kent Kart Mobil uygulamasını indiren vatandaşlar telefonlarından konum servisini açarak kendilerine yaklaşmakta olan otobüsün ne kadar mesafede ve ne kadar sürede olduğunu görebilecekler. 


Otobüs Güzergahları
Otogardan Çıkış Saat 6.45, 9.00, 12.00. 15.00 ve 17.00  Kalınören, Emirşah, Karadere, Kızılaliler ve Alataş’a gidecek.

Dönüş Saatleri 7.20, 9.30,12.30,15.30 ve 17.30’da Kızılaliler Meydanından Kalkarak Alataş, Emirşah, Kalınören’den şehir merkezine geçerek Otogar’a gelecek.
 
Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe yeni açılan güzergahların Anamur'a hayırlı olmasını diledi.
 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti