Karate Takımı Başkan Mehmet Türe’yi Ziyaret Etti

Anamur Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Karate Takımı Mersin’de elde ettikleri başarıyı Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye armağan etti.

09 Mart 2017 Perşembe, 19:01
Karate Takımı Başkan Mehmet Türe’yi Ziyaret Etti
-

Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Gürel, Spor İşleri Müdürü Onur Atik, Veliler ve Karate Antrenörü Murat Aslan ile birlikte Başkan Mehmet Türe’yi makamında ziyaret eden sporcular Mersin Okullar arası Minik Yıldız Gençler Şampiyonası’nda kazandıkları altı dalda il ikinciliklerini Başkan Türe’ye armağan ettiler.

Şampiyona hakkında Başkan Türe’yi bilgilendiren Spor İşleri Müdürü Onur Atik ve Antrenör Murat Aslan takımın büyük bir özveriyle çalıştığını ve hak ettikleri bir dereceyi elde ettiklerini belirterek bu başarıyı Başkan Türe ve Anamurlularla paylaşmak istediklerini söylediler.

Başkan Mehmet Türe sporcuları tebrik ederken alınan ikincilik derecelerinin de daha çok çalışarak ilerleyen süreçte birinciliğe dönüşmesini arzu ettiklerini ifade etti. Başkan Türe Anamur’da spor faaliyetlerinin oldukça yüksek seviyelerde sürdüğünü, Anamur Belediyesi’nin spora ve sporcuya her alanda desteğinin devam ettiğini ve bunun projelere de yansıdığını kaydetti. Kalınören Lütfi Özdemir Parkı ve Spor Kompleksinin tamamlanarak hizmete açılmasının ardından Bahçelievler Spor Kompleksi ve Güzelyurt Mahallesi Burhanettin Kocamaz Tenis Kortları Projelerinin bitme aşamasına geldiğini açıkladı. Anamur’da Spor Müdürlüğü bünyesinde futbolun yanı sıra karate, tekvando, tenis, basketbol, voleybol ve yüzme dallarında birçok sporcunun yetiştiğini belirten Başkan Türe spora olan desteğin süreceğini söyledi.

Sporcular İrem Kalınsazlıoğlu (Küçük kızlar kata dalında il ikinciliği), Merve Ergül (Yıldızlar 46 kg il ikinciliği), Hediye Neva Sayın (Yıldızlar 38 kg il ikinciliği), İlayda İrem Tor (yıldızlar kata ve kumite dallarında 56 kg iki adet ikincilik), Harun Özgür (yıldızlar erkekler 44 kg kumite dalında il ikinciliği) ve Arif Gökhan Tor (Gençler kata ve kumite dallarında iki adet ikincilik) dereceleri elde ederken Başkan Türe sporculara ve Antrenör Murat Aslan’a Bargello Parfümeri’nin sponsorluğunda parfüm ve tişört armağan etti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”