Kayserispor’da üç puan sevinci yaşanıyor

KAYSERİ - Kayserispor, Süper Lig’de oynadığı 3 karşılaşmadan 5 puan çıkardı

31 Ağustos 2015 Pazartesi, 11:19
Kayserispor’da üç puan sevinci yaşanıyor
-

KAYSERİ - Kayserispor, Süper Lig’de oynadığı 3 karşılaşmadan 5 puan çıkardı. Mağlubiyet almayan sarı kırmızılı takım, ilk üç puanını ise Mersin İdmanyurdu karşısında aldı. Teknik heyet, alınan galibiyetin takım oyuncuları için iyi bir moral olduğunu düşünüyor.

Bir yıllık aradan sonra PTT 1. Lig'den tekrardan Süper Lig'e çıkmayı başaran Kayserispor'da yüzler gülüyor. Sezon başında yönetim bazında sorunlar yaşadığı için istenilen transferleri yapamayan Kayserispor, Recep Mamur’un yeniden kulüp başkanlığına gelmesiyle birlikte ilk önce eski teknik direktörlerden Tolunay Kafkas ile el sıkışmıştı. Kafkas’ın raporları doğrultusunda yeni transferleri kadrosuna dahil eden takım, ne yurt dışına nede yurtiçinde kamp programı düzenlemedi ve kendi tesislerinde çalıştı. Tolunay Kafkas, vakit kaybetmemek ve hızlı bir şekilde çalışmalara başlamak, yabancı oyuncu transferlerinde sorun yaşamamak için bu yönde karar almıştı.

Yeni transferlerle birlikte kendi tesislerinde çalışmalara başlayan Kayserispor, ligde ilk üç haftayı geride bıraktı. Şuna kadar alınan başarı ise yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları sevindirdi. Kayserispor, oynadığı üç maçta iki beraberlik bir galibiyet almayı başardı. Sezonun ilk iki haftasında beraberlik alan sarı kırmızılı takım, Mersin İdmanyurdu takımını deplasmanda 2-1 mağlup ederek 3 puanla tanıştı. İlk üç hafta takımların oynadığı maçlar ve alınan sonuçlara göre Kayserispor, 5 puanla 8’inci sırada yer aldı.

Tolunay Kafkas, milli maç nedeniyle lige veriler aradan dolayı futbolcularına bir günlük izin verdi. Kafkas, alınan galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayarak, ligde başarıyı sürdürme, ligin alt sıralarında yer almama adına galibiyetler almak zorunda olduklarını dile getirdi. Kafkas, milli maç arasından sonra oynayacakları Trabzonspor maçının önemine işaret etti. Kendi saha avantajını kullanarak bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerine işaret etti.

Ayrıca Kayserispor'da Ömer Bayram, Deniz Türüç ve kaleci Abdülaziz Demircan A2 Milli Takımı'na, Marko Simiç Hırvatistan A Milli Takımı'na, Sırp Srdjan Mıjailoviç ise Sırp A Milli Takım kampına katıldı.
CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”