Kinoa çayı nasıl yapılır?

Günümüzde daha fit, daha zayıf görünmek isteyen ve fazla kilolarından kurtulmak için çok mücadele veren kişilerin tercih ettiği kinoa çayı sayesinde, kişiler istedikleri kilolara kavuşabilir.

13 Mart 2017 Pazartesi, 14:56
Kinoa çayı nasıl yapılır?
-

Günümüzde daha fit, daha zayıf görünmek isteyen ve fazla kilolarından kurtulmak için çok mücadele veren kişilerin tercih ettiği kinoa çayı sayesinde, kişiler istedikleri kilolara kavuşabilir. Yüzyıllarca İnka Uygarlığı tarafından kullanılmıştır. Ispanakgiller ailesinin en besleyici ailesi olup, Güney Amerika'da yetişmektedir. Dünyada birçok ülkede son derece popüler olmaya başlayan kinoa çayı, sağlık ve güzellik konusunda titiz olan kişiler tarafından tercih edilmektedir. Kinoa çayının fiyatı makul olduğu için, satışı çok kolay yapılabilmektedir. Bu çay doğal içecek sınıfında yer almaktadır. Kinoa çayının çok kişi tarafından tercih edildiği için, çayı bulabilmekte kimi zaman çok zorlanmaktadır. Bu gibi durumlarda güvenilir resmi sitelerden, yani internet ortamından kinoa çayına kolayca ulaşabilirsiniz. Bu çayın faydalarından en önemlisi yüksek dozda besin kaynağı olmasıdır. İçerdiği mineraller bakımından çok zengindir. Demir, kalsiyum ve potasyum minerallerini içermektedir. Kalp hastalarına, diyabet ve kanser hastalarına, kansızlık ve diş rahatsızlıklarına çok iyi gelmektedir. Kilo alımı ve yağlanma oluşturmayan eşsiz bir bitki olarak bilinmektedir. Tüm özellikleriyle kilo kontrolü sağlar. Herhangi bir kimyasal madde veya katkı maddesi içermediği de tespit edilmiştir.

Kinoa çayı nasıl yapılır? Nasıl kullanılır?

Kinoa çayının faydasının görülebilmesi için kullanım düzenine dikkat etmek gerekmektedir. Peki, bu bitkinin çayını ne kadar tüketmek gerekmektedir? Kinoa çayının günde 2 kez aç karna tüketilmesi kişiler için uygundur. Resmi sitelerden aldığınız bu doğal çayın kutusunun içinde tek kullanımlık paketler bulunmaktadır. Bunları 1 fincan suyun içine atarak çay haline getirip tüketimini sağlayabilirsiniz. Tokluk hissi vererek acıkmayı geciktirir. Kinoa içeceği ilaç değildir. Kullanımı herkese uygundur. Vücudun ihtiyaç duyduğu vitaminleri sağlar. Metabolizmayı hızlandırır. Lifli yapısı sayesinde sindirim sisteminin düzgün çalışmasına yardımcı olur. Çayın düzenli kullanımı fayda sağlaması açısından önemlidir. Çünkü çaya ara verildiği zaman, sağlanacak fayda azalır ya da yok olabilir. Ürünün etkilerini 2 hafta gibi bir süreç içerisinde görebilirsiniz. Doğal çay da denilen kinoa içeceğini zayıflamak isteyenler farklı şekillerde de kullanabilir. Kinoa çayı genellikler tek kullanımlık paketlerde çay şeklinde de içilmektedir. Kinoa kullananlar zayıflamanın yanında sağlıklı bir yaşama da sahip olur. Tamamen doğal içeriği nedeniyle herhangi bir yan etki olmadığından güvenli bir şekilde tüketebilirsiniz. Fakat fazla kullanımı zararlı olduğu için, dozunda kullanmak çok önemlidir. Eğer beklenmeyen bir yan etki görülürse çayın kullanımı bırakılıp, derhal bir doktora gitmenizde fayda olacaktır.

Kinoa nerede satılır?

Kinoa, dünya da birçok ünlü tarafından kilo kontrolü, hızlı ve doğal zayıflama sağladığı duyulduğu için, adından sıklıkla söz ettirmektedir. kinoa kullanan ünlüler de diğer kullanıcılar gibi üründen oldukça memnun kalmışlardır.Bu durum sonucunda kinoa normalde gördüğünden çok daha büyük bir ilgi ile karşılanan ve yüksek talep gören bir bitki haline gelmiştir. Birçok form çayından da daha etkili bir çay olduğu da bilinmektedir. Ülkemizde <strong>kinoa içeceği sadece eczanelerde ve resmi satış sitesinde bulunmaktadır.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı