konusarakogren.com Mersinde İngilizce Bilgisini Araştırdı

Her statüden ve yaştan birey için İngilizce çok özel bir donanımdır. Öğrenciler için pek çok eğitim kurumunun kapısını çok daha kolay bir şekilde aşabilir, çalışanlar için ise kariyer basamaklarını çok daha hızlı bir şekilde ilerlemesine neden olabilir.

19 Aralık 2016 Pazartesi, 16:21
G: 19.12.2016 - 16:21
konusarakogren.com Mersinde İngilizce Bilgisini Araştırdı
-

konusarakogren.com Mersinde İngilizce Bilgisini Araştırdı.

Her statüden ve yaştan birey için İngilizce çok özel bir donanımdır. Öğrenciler için pek çok eğitim kurumunun kapısını çok daha kolay bir şekilde aşabilir, çalışanlar için ise kariyer basamaklarını çok daha hızlı bir şekilde ilerlemesine neden olabilir. Çalışmayanlar içinde sosyal alanlarda daha etkin ve aktif olabilmek adına İngilizce çağımızın en önemli gereklilikleri arasında yer alıyor. Bu nedenle herkes kendi bölgesinde mersin ingilizce kursu şeklinde araştırmalar yapabilir. Bu şekilde kendini geliştirebilecek ideal profesyonel yardıma sahip olabilir. Genel İngilizce kursları her yaştan bireye açık kurlardan oluşuyor. Farklı seviyelere özel İngilizce programları hazırlanabiliyor. Ve çalışanlar için akşam saatlerinde hazırlanabilen bu programlar öğrenciler için hafta sonu olarak ta hazırlanabiliyor. Bu alanda her seviye için bir ile üç ay arasında kurslar hazırlanabiliyor. Yaz dönemlerinde ise öğrenciler ve bazı kurumlarda çalışan bireyler zaman olarak daha müsait olduğu için yoğun İngilizce kursları verilmektedir. Bu şekilde bir ayda bir kur tamamlanabiliyor. Sınavlara hazırlık, mesleki İngilizce, kişiye özel olarak ta sunulan İngilizce kurs programları bulabilmek mümkün olmaktadır.

İngilizce eğitimlerinde gramer ne kadar önemli ise pratik de aynı oranlarda değerlidir. Bu nedenle gramer ve İngilizce eğitiminin bir arada yürütülmesi çok daha faydalı olacaktır. Bu alanda ingilizce zamanlar gramerin en temel konu başlıkları arasında yer alıyor. Her zamanın kendine has bir yardımcı fiili ve cümle dizilişi bulunuyor. Bu da zaman kavramlarını öğrenirken formüller olarak bu yapıların öğrenilmesini gerektiriyor.  Şimdiki zaman basit zamanlar arasında olmakta ve anlık olarak yaptığınız işleri anlatmakta tercih ettiğiniz bir kalıp olmaktadır. Geniş zamanda en çok kullanılan zaman kavramı olabiliyor. Genel olarak bilgiler verirken kullanacağınız bir kalıp olarak değerlendirmek mümkün olmaktadır. Dili geçmiş zamanda ise olay bitmiştir. Gelecek zaman kalıpları içerisinde ise yapacağım şeklinde ifadeleriniz için kullanabilirsiniz. Bunlar standart kalıplar olmaktadır. Bunların yanı sıra Past continuous tense gibi farklı zaman kalıpları da bulunuyor.  Bu şekilde birleşik zamanlarda anlamlar da farklılaşacaktır. Bu şekilde kalıpları ezberlemek zamanlar konusunu öğrenmeye yetmeyecektir. Ne kadar fazla pratik yaparsanız akıcı bir şekilde kalıplardan hangisini seçeceğinizi düşünmeden konuşmaya başlayabilirsiniz.

Cümle kurarken ilk önce basit kalıplardan başlayabilir, konular ilerledikçe karmaşık cümleler kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu alanda fikir almak için http://www.konusarakogren.com/blog/ingilizce-cumleler/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Ve cümle kurulumları ile ilgili pratik bilgiler bulabilirsiniz. Konuşarak öğren sisteminde ana dili İngilizce olan eğitmenler bulunuyor.Bu bireyler için ilk etapta bir avantaj olacak, sonraki aşamalarda ise daha akıcı bir İngilizce konuşabilme açısından fayda sağlayacaktır. Bazı cümle kalıplarını öğrenmek özellikle yeni İngilizce eğitimine başlayanlar için çok önemlidir. Come on- hadi gel; I agree- aynı fikirdeyim; Why not- neden olmasın ki şeklinde anlamlara gelmektedir. Bu tarz cümleler bazı alanlarda sizi kurtaracak cümle kalıpları olmaktadır. Genel olarak İngilizce de cümleler özne ile başlar. Yardımcı fiil+ fiil ve nesnelerle devam eder. Bazı kalıp kullanımlar dilimizdeki deyimler gibi kuralsız bir şekilde kurulabilir. Bu nedenle bu tür kullanımları bilmeniz hem kullanmanız, hem de kullanılırken daha pratik bir şekilde anlamanız için daha faydalı olacaktır.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı