Kurumsal Firmaların Hepsi Yellow Pages İle Sizlere Ulaşıyor

Yellow Pages sayfalarını sadece az bilinir firmaların kullandığını düşünüyorsanız oldukça yanılıyorsunuz.

19 Ocak 2017 Perşembe, 19:03
G: 28.02.2017 - 17:49
Kurumsal Firmaların Hepsi Yellow Pages İle Sizlere Ulaşıyor
-

Yellow Pages sayfalarını sadece az bilinir firmaların kullandığını düşünüyorsanız oldukça yanılıyorsunuz. Aksine oldukça köklü, kurumsal firmaların da son dönemlerde sıkça tercih ettiği Yellow Pages sayfaları ile kolay ulaşılabilirliğe öncelik vermeniz mümkün hale gelecek. Bir firmadan beklenilen hemen her türlü bilgiyi sizlere sunmakta olan Türkiye’nin online firma rehberi olan Yellow Pages ile firmanıza ait hemen her türlü takibi, şikayet ve yaptığınız hizmetler karşılığında teşekkürü kolayca görebilir, müşterilerinize bunun ışığında çok daha kaliteli hizmet sunmak adına önleminizi alabilirsiniz.

Mersin Türk Telekom sayfalarının da Yellow Pages kullandığını gönül rahatlığı ile dile getirebiliriz. Türkiye’nin online firma rehberi ile gücüne güç katan ve her türlü online alanda varlığını sonuna kadar gösteren mersin Türk Telekom sayfası, bilinen bir firma olmasına rağmen online firma rehberinde yerini alarak yerini sağlamlaştırmayı amaçlamış ve bu konuda oldukça başarılı olmuştur. Her alanda ve kategoride hizmet sunan Yellow Pages online firma rehberi ile haritalarda bulunabilme, web sitesine kolaylıkla ulaşılabilme gibi teknoloji çağının lütuflarından faydalanan Mersin Türk Telekom gibi kurumsal özellikte olan firmalar için özellikle telefon ve adres bulabilme kolaylığı ön planda oluyor. Yapılan yorumlar ile kendini geliştirme fırsatı bulabilen firmalar şikayetleri de rahatlıklarla görüp gereken kolaylığı sağlayabiliyorlar.

Yellow Pages Türk Telekom sayfasına girdiğinizde ayrıca bulunduğunuz lokasyona en yakın diğer Türk Telekom firmalarını da rahatlıkla görmeniz mümkün. Mersin Türk Telekom sayfalarında mersin ili içerisindeki tüm Türk Telekom bayi adres, telefon ve web sitelerine ulaşmanız mümkün olacaktır. Tabii ki buradaki öncelik Yellow Pages online firma rehberine kayıtlı olmaları olacak. Mevcut mersin Türk Telekom firması için dilek ya da şikâyet bildirebilirsiniz. Hizmet değerlendirmesi yaparak, kalitenin artması sağlanabilir ya da yol tarifi alma bölümü ile istenilen adrese araç ya da yaya olarak en kolay yolla ulaşım sağlanabilir. Sadece küçük ölçekli firmaların değil, büyük ölçekli firmaların da tercih ettiği Yellow Pages sayfalarında siz de hemen hak ettiğiniz yeri alın.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”