Mersin Büyükşehir'den Önemli Kamuoyu Duyurusu

Mersin Büyükşehir Duyurusu

23 Ekim 2017 Pazartesi, 20:56
G: 23.10.2017 - 21:01
Mersin Büyükşehir'den Önemli Kamuoyu Duyurusu
-

Mersin Büyükşehir Belediyesinin gönderdiği kamuoyu duyurusu şu şekilde;

Bir şahısın kendisine ait bir internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarda Kepirli mahallesindeki evine yapıldığını iddia ettiği silahlı saldırının sorumlusu olarak Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’ı hedef göstermesi üzerine yazılı bir açıklama yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“Mersin Büyükşehir Belediyemize 3 Ağustos 2016’da algı oluşturmaya yönelik yapılan operasyondan sonra oluşturdukları bir grup ile belediyemize ve bazı üst düzey yöneticilerimize her türlü iftirayla saldıran şahsın ve yandaşları şimdi de yeni bir iftira kampanyası ile gündemdeki yerlerini koruma gayretlerini sürdürmektedir.
Haklarında defalarca suç duyurusunda bulunduğumuz bu kişiler bazı davalardan aldıkları cezalar nedeniyle saldırılarına devam etmektedirler. Bilindiği gibi bir müddet önce açtırdıkları korsan Twitter hesabıyla belediyemiz çalışanları, şahsım, adli ve emniyet mensupları da dâhil iftira ve hakaretlerini sürdürmüşler, ardından da suçüstü yakalanmışlardır. Bir tanesi şu anda cezaevinde tutuklu bulunmakta ve çilesini çekmektedir.
Şahıs, yıllardır bir taraftan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Daire Başkanlığını sürdürürken, diğer taraftan da Yaşat İşhanı önündeki işgal ettiği alanda otopark işletmeciliği yaparak nemalanmayı sürdürmüş, bizim göreve gelmemizden sonra toplu taşıma araçlarına durak yapılması neticesinde otoparkı elinden alındığından belediyemiz ve şahsım üzerine kaybettiği ranttan dolayı saldırıya başlamıştır.
Geçmiş dönemde daire başkanlığı elinden alınan bu şahıs, bizim dönemimizde şartlı olarak daire başkanlığı sıfatını alıp, itibarının iade edilmesini istemiş, kendisine daire başkanlığı da verildikten sonra 1 ay içerisinde emekli olacağını söylemesine rağmen sözünde durmamış, o kadroyu işgal etmeye devam etmiş, uzun bir zaman sonra emekliliğini isteyerek belediyemizden ayrılmış, o günden bu yana da iftira, isnat ve hakaretlerine devam etmiştir.
Arkadaşlarımızın tutuklu ve cezaevinde bulunduğu dönemlerde yayın yasağı ve dosyalarda gizlilik kararı olmasına rağmen sosyal medya sayfasında arkadaşlarımızla ilgili aşağılayıcı her türlü yayınına devam etmiş, düşmanca tavırlarını sürdürmüş, halen de sürdürmektedir. Bu şahıs bu kadar hakaret ve iftiraya yönelik yayınlarına rağmen bunlar yetmiyormuş gibi yeni bir kumpasın içerisine girmiştir.
Burhanettin Kocamaz’ın bunca yıllık siyasi hayatında her türlü yalan ve iftiraya rağmen geçmişinde olmayan bir olayı yeni iftiralarla üzerine atmakta ve bugüne kadarki saldırgan tavrını sürdürmektedir. Kendisinin ifade ettiği bu olayın nasıl ve ne şekilde gerçekleştirildiği konusunda bizim hiçbir fikrimiz yoktur hatta bir kumpas olduğu ve kendisinin yaptırdığı yönünde kuşkularımız vardır. Böyle bir konuda herhangi bir görgü tanığı var mıdır? Şu anda bunu bilmiyoruz. Şayet böyle bir olay yaşanmışsa biz de bir an evvel suçluların yakalanmasını ve adalete teslim edilmesini bekliyoruz. Böyle bir hadise gerçekten olmuş mudur? Yoksa şahsın yeni bir senaryosu mudur bir an evvel tespit edilmesini bekliyoruz. Şayet kendisinin ifade ettiği gibi çakar lambalı bir araçtan silah sıkılmış ise herkes görmüştür. Üstelik kendisi de takip etmiş ama ulaşamamışmış ve bu olayı şu ana kadar kendisi ve eşinden başka hiç kimse görmemişmiş. Böyle bir olay nasıl gerçekleşebilir bu da ayrıca merak konusudur. Kendisi olaydan hiçbir haberimiz olmadığı halde bizi bu şekilde suçlayabiliyorsa bizim de aklımıza ‘bu senaryoyu yazıp oynatan acaba Şahıs mıdır?’ sorusu geliyor. Şahıs, yoksa ruhsatsız ve kaçak olarak işlettiği lokantasının tespit edilip suç duyurusunda bulunulmasından etkilenerek mi böyle bir yola başvurdu bunun da araştırılması gerekir. Zaten ben şahsım olarak, bu şahsın 1,5 yıldır şahsımı itham ederek, töhmet altında bulundurarak attığı iftiralarda olduğu gibi yine suç duyurusunda bulunup hakkımı adli mercilerde elbette arayacağım. Böylesine alçak ve aşağılayıcı yollarla şahsımı töhmet altına sokan her kim olursa olsun sonuna kadar mücadele edeceğimi de tüm kamuoyunun bilmesini istiyorum.
Burhanettin Kocamaz’ın 24 saatinde Mersin’e ve Mersin halkına hizmet dışında herhangi bir boş vakti yoktur. Bu tür aşağılık ayak oyunlarına ancak çok fazla boş vakti olan kişiler ilgi duyabilir. Burhanettin Kocamaz ömrü boyunca halka hizmeti Hakk’a hizmet düsturuyla kendine ilke edinmiş, görev yaptığı belediyelerde açık ve şeffaf yönetimler göstermiş, adil bir yönetim tarzıyla herkese eşit mesafede durmuş ve bu günlere de alnının akı ile başı dik olarak gelmiş, ilkelerinden taviz vermeyen bir dava ve siyaset adamıdır. Böyle bir konuyla kamuoyunu meşgul ettiğimiz için de üzgünüz. Şunu herkesin bilmesinde fayda vardır ki; önümüze hangi engeller çıkarsa çıksın ne tip iftiralar atılırsa atılsın halkımıza hizmet yolundan dönmeyeceğimizi ve yaptığımız hizmeti bir ibadet aşkıyla yapmaya devam edeceğimizi tüm hemşerilerimizle paylaşmayı bir görev biliyoruz.
Böylesine alçakça iftiraların atıldığı, ancak buna rağmen yapılan hakaretlerin yeterince ceza görmediği bir dönemde Allah tüm yöneticilerin yar ve yardımcısı olsun diyor, doğruluk ve dürüstlükten yana tavır koyarak haksızlıklarla mücadele eden herkesi yüce yaratana emanet ediyorum.”
 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”