Mersin de Halk Otobüsünden İndikten Sonra Yaşlı Bir Kadın Darp Edildi

Mersin’de kendisini ineceği durakta durmayarak bir diğer durakta indireceğini belirten Şoför ve yanında bulunan arkadaşı ile yaşlı kadın arasında çıkan sözlü tartışmada, iddiaya göre şoförün yanında bulunan şahıs yaşlı kadını darp ederek kaçtı.

30 Eylül 2015 Çarşamba, 10:37
G: 30.09.2015 - 10:42
Mersin de Halk Otobüsünden İndikten Sonra Yaşlı Bir Kadın Darp Edildi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Alınan bilgilere göre, dün Mersin’de gerçekleşen olayda R.İ. (46) isimli kadın iddiaya göre, kendisini ineceği durakta durmayarak bir diğer durakta indireceğini belirten Şoför ve yanında bulunan arkadaşı ile yaşlı kadın arasında çıkan sözlü tartışmada, iddiaya göre şoförün yanında bulunan şahıs yaşlı kadını darp ederek kaçtı. Yaşlı kadın olay yerine polis çağırarak şahıstan şikâyetçi olduğunu açıkladı.

 

Başından geçen olay MersinHaber.com muhabirine anlatan R.İ., “Ben dün sabah Demirtaş istikametindeki 106 no’lu Mersin Büyükşehir Belediye otobüsüne bindim. Ben aracın tam olarak nereden geçeceğini bilmediğim için, Şoföre ‘IMC Hastanesinin yakınlarında geçiyor musun?’ diye sordum. O’da bana kaba bir şekilde ‘Tamam kardeşim geçer, sen bir kartını bas arkaya doğru geç’ dedi. Ben kendisine yaşlı bir bayanla nasıl konuşmasını gerektiğini öğren dedim. Bunu söylediğim için şoför ve şoförün yanında bulunan ve muhtemelen arkadaşı olan şahısla tartışmaya başladık."diye konuştu.

 

Daha sonra otobüsten indiğini belirten R.İ.:"Ben Özgür Çocuk Parkının yanında indiğimde, otobüste benle tartışan ve şoförün yanında bulunan şahısta benimle birlikte indi. O şahıs inerken, otobüs şoförü Mahmut inme geldi diyerek arkadaşına seslendi. Ama otobüsten iner inmez bana ters ters bakmaya başladı. Bende ne bakıyorsun dediğimde bana ağza alınmayacak küfürler etti ve bana yumrukla vurmaya başladı. Çevredeki vatandaşların gelmesiyle bende hemen polisi aradım. Benim polisi aramamla o şahıs hemen oradan uzaklaşıp kaçtı. Daha sonra hastaneye gittim darp raporu aldım ve karakola giderek beni darp eden şahıstan şikayetçi olduğumu belirttim. Otobüste yaşanan her şey otobüs kameralarında kayıtlı. Bu kayıtların izlenmesini istiyorum” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı