Mersin Erdemliden Hizmet Atağı Sıra Limonlu Mahallesinde

Mersin Erdemli Belediyesinin mahallelerde başlattığı dev hizmet atağında sıra Limonlu Mahallesinde. Mahalle yollarını sıcak asfaltla kaplayan belediye ekipleri ara sokakları da parkeyle donatıyor.

27 Temmuz 2016 Çarşamba, 10:04
Mersin Erdemliden Hizmet Atağı Sıra Limonlu Mahallesinde
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Mersin Erdemli Belediyesinin mahallelerde başlattığı dev hizmet atağında sıra Limonlu Mahallesinde. Mahalle yollarını sıcak asfaltla kaplayan belediye ekipleri ara sokakları da parkeyle donatıyor.
 
Erdemli Belediyesi daha önce belde statüsündeyken yeni büyükşehir yasası ile kapatılarak Erdemli’ye bağlanan Limonlu mahallesinde kapsamlı bir hizmet atağı başlattı. Belediye ekipleri bir yandan sıcak asfalt çalışması yaparken diğer yandan da parke döşüyor. Ayrıca mahallede çocuklar ve aileleri için yeni parklar da yapan belediye ekipleri bu parklara oyun grupları ve spor aletleri kuruyor. Erdemli’nin tüm mahallelerini hizmete doyuracaklarını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “sıcak asfalt ve parke çalışmalarını her mahalleye uygulayacağız. Limonlu mahallesinde yol çalışmalarının yanı sıra yeni parklar yapıyoruz. Erdemli merkezde sunmuş olduğumuz kaliteli hizmeti şimdi tüm mahallelere götürüyoruz ve şehrimizi güzel bir görünüme kavuşturuyoruz” dedi.
 
Parklara ve yeşil alanlara aynı zamanda oturma grubu ve kamelyalar yerleştirildiğini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaşanabilir bir şehir için Erdemli’nin her köşesine hizmet götürdüklerini belirtti. Sıcak asfalt çalışmalarının tüm mahallere götürüleceğini de müjdeleyen Başkan Tollu, “dün Kumkuyu mahallesinde yapılan çalışmaların aynısı bu gün Limonlu mahallesinde yapılıyor. Ekiplerimiz hız kesmeden hizmetlere devam ediyor” dedi. 2016 yılı sonunda Erdemli sınırlarında yol sorunundan bahsedilmeyeceğinin altını çizen Tollu, Çeşmeli’den Kızkalesi’ne tüm sahil mahalleleri ve diğer mahalleri hızlı bir şekilde sıcak asfalt ve parke hizmetiyle donatılacağını bildirirken, Erdemli’nin tüm mahallelerinin kısa zamanda hizmete doyacağını belirtti. Eş zamanlı olarak 5 ayrı yerde sıcak asfalt ve parke yol hizmeti sunduklarını ifade eden Tollu’ya mahalle sakinleri de bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Tollu, bu hizmetlerin daha da artarak süreceğini vurgulayarak sözlerini sonlandırdı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi