Mersin Gülnar'da Şengü, Çimen ve Esertürk Görevinelerine Başladılar

Mersin Gülnar'a atanan Hakim Dilber Şengü ve Muharrem Çimen ile Yeni Emniyet Müdürü Murat Esertürk görevinelerine başladılar.

26 Temmuz 2016 Salı, 18:18
G: 26.07.2016 - 18:19
Mersin Gülnar'da Şengü, Çimen ve Esertürk Görevinelerine Başladılar
-

Mersin Gülnar'a atanan Hakim Dilber Şengü ve Muharrem Çimen  ile Yeni Emniyet Müdürü Murat Esertürk görevinelerine başladılar.
 
Hakim Dilber Şengü Görevine Başladı
 
Gülnar Adliyesine atanan Hakim Dilber Şengü görevine başladı. Şengü, Elazığ doğumlu. Antalya ve Trabzon Adliyelerinde görev yaptı. 2016 yılında yapılan kura ile Gülnar Adliyesine Hakim olarak atandı.
 
 
 
 
Hakim Muharrem Çimen Görevine Başladı
 
Gülnar Adliyesine atanan Hakim Muharrem Çimen görevine başladı. Çimen,1984 Kocaeli Gölçük doğumlu. İlk,Orta ve Lise Eğitimini Gölçük’te tamamladı. 2009 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 2016 yılında yapılan kura ile Gülnar Adliyesine Hakim olarak atandı.
 
 
 
 
Yeni Emniyet Müdürü Esertürk Göreve Başladı
 
Ankara Kazan’lı olan Emniyet Müdürü Esertürk, 1993 yılından bu yana görevde olduğunu ifade etti. Adana, Sivas ve Antalya’da görev yapan Esertürk Şırnak İdil İlçesi Emniyet Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Mersin’de güvenlik şube müdürlüğü görevlerinde de bulunan Esertürk , Silifke’yi tanıdığını, insanları ile güzel ilişikler kurmak istediğini ifade ederken, insanlarımızın mutluluğu bizler için önemli dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Murat Esentürk  "Basın ve gazetecilik, demokratik ülkelerde vazgeçilmez bir unsurdur. Biz emniyet mensupları olarak ellimizden geldiği kadar basına ve gazetecilere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Basın çalışanlarının da bir kamu görevi yürüttüğüne inanıyoruz.” dedi.
Evli iki çocuk babası olan Esertürk, özellikle Özgecan Aslan’ın vahşi bir şekilde katledilmesinin ardından polis araçlarından öğrencilerin slogan atmasına izin vermesi ile kamuoyunun gündemine gelmişti. Esertürk o dönem yaptığı açıklamada, Özgecan’ın bir değer olduğunu belirterek, "Özgecan’ın nezdinde hepiniz iyi birer Özgecan, iyi birer öğrenci ve evlat olun. Özgecan’ı sadece anmakla olmaz, onu yaşamak lazım, onu yaşatmak için de Türkiye Cumhuriyeti’ne layık olacak birer insan olun sözleri ile hafızalara kazınmıştı.
 

Kaynak: Gülnar City

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi