MERSİN TAKSİCİLERİNE MÜJDE

MERSİN TAKSİCİLERİNE MÜJDE

27 Aralık 2016 Salı, 13:50
MERSİN TAKSİCİLERİNE MÜJDE
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı Ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesiyle Birlikte Yürütülen Ve Kent İçinde Yeniden Yapılması Planlanan Yeni Taksi Durakları Ve Yeni Uygulamaları Konusunda Yapılan Çalışmalarla İlgili Bilgi Vermek Amacı İle Taksicilerle Bir Araya Geldi.

 
Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, Başkan yardımcısı Yusuf Yazıcı,  Yönetim Kurulu üyeleri Salman Yuca, Halil Ummak ve Ercan Terzier ‘in de katıldığı bilgilendirme toplantısında Başkan Veysel Sarı taksicilere bir süredir Mersin Büyükşehir Belediyesiyle birlikte yürütülen yeni taksi durakları ve getirilecek yeni uygulamalarla ilgili olarak gelinen son nokta ve yeni çıkan yasaya göre kimlerin ticari araçlarını ÖTV’siz yenileyebileceği konusunda bilgiler verdi.

 
Başkan Veysel Sarı, yaklaşın iki saat süren toplantıda taksicilere yapılan çalışmalarla ilgili olarak şu bilgileri aktardı.

 
“Bir süredir, Mersin Büyükşehir Belediyesiyle birlikte yürüttüğümüz yeni taksi duraklarının yeri, sayısı ve yeni uygulamalarıyla ilgili sürdürülen çalışmalarda büyük mesafe kaydettik.

 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz ve çalışmaları yürüten ekibinin de taksici esnafımızın hakları konusunda bizimle aynı düşünceleri paylaştıklarını görmekten mutlu olduğumu ifade ederken, her iki ekibin öncelikli hedefinin ise sadece ve sadece taksici esnafımızın iş kapasitesini arttırıcı, güvenliğini en üst düzeyde tutacak ve huzurlu bir çalışma ortamı yaratacak sistemi oluşturmaktır.

 
Diğer bir hedefimiz ise, Mersin’li taksici esnafımızın müktesep haklarını kaybetmeden, iş hacmi daha yüksek yeni durak ve yeni uygulamalara kavuşturulmasıdır.

 
İlk etapta Akdeniz İlçesinde ve önemli bazı noktalarda yeni durak yerleri belirlenmede sona yaklaşılırken tüm taksi durakları ve yeni sistemlerin uygulamaya geçmesi ise 2017 yılı ortalarına kadar tamamlanacağını tahmin ediyorum” dedi. 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
ali
18:32
4 Kasım 2017 Cumartesi
sayin baskanim
176.88.3.25
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”