Mersin Valisi Çakacak Veda Ziyaretlerine Başladı

Resmi gazetede yayımlanan son Valiler Kararnamesi ile Eskişehir’e atanan Vali Özdemir Çakacak, veda ziyaretlerine başladı.

23 Haziran 2017 Cuma, 03:57
Mersin Valisi Çakacak Veda Ziyaretlerine Başladı
-


 
Vali Çakacak, veda ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini, yine aynı kararname ile Akdeniz Kaymakamı iken Çankırı Valisi olarak atanan Hamdi Bilge Aktaş’a gerçekleştirdi.
 
Akdeniz Kaymakamı olarak, Vali Özdemir Çakacak ile birlikte çalışmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu dile getiren Kaymakam Aktaş, Mersin’de görev yaptığı süre zarfında, ilimizin daha da gelişmesi ve kalkınması için önemli çalışmalara imza attığını ifade ettikten sonra, Vali Özdemir Çakacak’a Eskişehir Valiliği görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve yeni görevinde başarılar diledi.
 
Vali Çakacak ise, Eskişehir iline atanmasının bir nöbet değişimi olduğunu belirterek başladığı konuşmasında, Kaymakam Aktaş’ın da aynı şekilde Çankırı Valisi olarak atanmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, mülki idare amirliği yaptığı İl ve İlçelerde yürüttüğü başarılı çalışmalarını, bu kez Çankırı Valisi olarak daha da arttırarak sürdüreceğine olan inancını dile getirdikten sonra, Kaymakam Aktaş’a yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.
 
Vali Çakacak’tan Toroslar Kaymakamlığı’na Veda Ziyareti
 
Akdeniz Kaymakamlığı’nın ardından Toroslar Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Çakacak, Kaymakamlık hizmet binası önünde Kaymakam Ahmet Hikmet Şahin ve İlçe kurum müdürleri tarafından karşılandı.
 
Kaymakam Şahin, karşılamanın ardından Makam odasına geçerek Kaymakamlık Şeref Defteri’ni imzalayan Vali Özdemir Çakacak’a, Eskişehir Valiliği görevinin hayırlı olmasını diledi.
 
Vali Çakacak ise, yaklaşık 1 yıl önce ilimize atanan Kaymakam Şahin’e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Beraber çalıştığımız zaman içerisinde, Mersin için var gücünüzle, gece gündüz demeden çalıştınız. Bundan sonraki çalışmalarınızda da aynı özeni göstereceğinizden hiç şüphem yoktur. Başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.
 
Toroslar Belediye Başkanı Tuna; “ Büyük Bir Devlet Adamı Olduğunuzu Gösterdiniz ”
 
Veda ziyaretini, Toroslar Belediye Başkanlığı ziyaretiyle sürdüren Vali Çakacak, Kuvay-ı Milliye caddesi üzerindeki belediye hizmet binası önünde, Başkan Hamit Tuna ve yetkililer tarafından karşılandı.
 
Belediye önündeki sıcak karşılama sonrasında Başkan Hamit Tuna ile birlikte Makama geçen Vali Özdemir Çakacak, burada Başkan Tuna ile bir süre sohbet etti.
 
Sohbet sırasında Vali Çakacak’ın Mersin’de uzlaştırıcı kişiliğiyle anıldığını belirten Belediye Başkanı Tuna, Vali Özdemir Çakacak’ın gerek vatandaşla bütünleşmesi ve gerekse sağlam duruşuyla büyük bir devlet adamı olduğunu gösterdiğini kaydetti.
 
Ziyaret, bir süre sohbet edilmesinin ardından, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın Vali Özdemir Çakacak’a çiçek takdim etmesiyle sona erdi. 
 
 
 
 
Vali Çakacak, Yenişehir Belediyesi’ne Veda Ziyaretinde Bulundu
 
Toroslar Belediyesi’nin akabinde Limonluk Mahallesi’ndeki Yenişehir Belediyesi’ne geçen Vali Özdemir Çakacak, Belediye Hizmet Binası önünde Başkan İbrahim Genç ve yetkililer tarafından karşılandı.
 
Vali Özdemir Çakacak’ın Mersin’de görev yapmış olmasının ilimiz için büyük bir kazanç olduğunu ifade eden Başkan Genç, Eskişehir iline atanmış olmasının ise o İl için ayrı bir kazanç olduğunu dile getirdi.
 
Vali Özdemir Çakacak’ın ilimizde görev yaptığı süre zarfında toplumun her kesimiyle iyi diyalog kurmayı başarabildiğini ve bu sayede karşılaşılan problemlerin çözümü noktasında kısa sürede olumlu sonuçlar alınmasını sağladığını sözlerine ekleyen Başkan Genç, Vali Çakacak’a yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak sözlerini noktaladı.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz; “Tüm Mersinliler Adına Teşekkürlerimi Sunuyorum”
 
Yenişehir Belediyesi ziyareti sonrasında, Büyükşehir Belediyesi’ne geçen Vali Özdemir Çakacak’ın, Çankaya Mahallesi’ndeki Taşbina önünde Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Genel Sekreter Devran Kutlugün ve belediye yetkilileri tarafından karşılanmasının ardından makama geçildi.
 
Burada yaptığı konuşmada, Vali Özdemir Çakacak’ın Mersin’de görev yaptığı süre içerisinde büyük işlerin başarıldığını belirten Başkan Kocamaz, Vali Çakacak’ın Eskişehir gibi büyük bir ile atanmasını, Mersin’deki başarılı çalışmalarının bir tecellisi olarak değerlendirdiğini dile getirdi.
 
Konuşmasının devamında, 15 Temmuz gibi zor bir süreçte dahi gösterdiği dik duruş sayesinde, Mersin’deki huzur ve güvenliğin devam ettirildiğini; ilimizdeki yatırımların ise hız kesmeden devam ettiğini belirten Başkan Kocamaz, bu nedenlerle Vali Özdemir Çakacak’a tüm Mersinliler adına teşekkürlerini sundu.
 
Vali Çakacak ise, Mersin gibi toplumun her kesimini temsil eden bir büyükşehirden, son derece güzel duygularla ayrılmaktan duyduğu mutluluğunu ifade ederek başladığı konuşmasında, “ Birlikte çalıştığımız 3 yıllık süre içerisinde çalışmalarımızı, kentin tüm dinamikleriyle birlikte yoğun mesailer harcayarak, uyum içerisinde sürdürdük. Büyükşehir Belediyesi olarak sizler de Akdeniz’in incisi Mersin için, Mersinliler için büyük emek sarf ettiniz. Aziz Mersinlilerin verilen bu emeğin çok daha fazlasını hak ettiğini düşünüyor, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılarınızın devamını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Ticaret Borsası Başkanı Özdemir; “ Mersinimiz İçin Verdiğiniz Emekleri Boşa Çıkarmayacağız”
 
Vali Özdemir Çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından geçtiği Mersin Ticaret Borsası’nda, Başkan Abdullah Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
 
Sözlerine, Mersinli sanayici ve iş insanlarına gösterdiği yakın ilgi ve verdiği desteklerden dolayı Vali Özdemir Çakacak’a teşekkürlerini sunarak başlayan Başkan Özdemir, “ Sanayici ve iş insanları olarak sizden büyük ilgi gördük, sizinle birlikte Mersin’de önemli işler başardık. Özellikle de 15 Temmuz gecesinde gösterdiğiniz dik duruş ile süreci etkin bir şekilde yöneterek, Mersinlilerin 16 Temmuz sabahına huzurlu bir şekilde uyanmasını sağladınız. İş dünyası olarak bizler de, ilimizde görev yaptığınız süre içerisinde verdiğiniz emekleri boşa çıkarmayacak, Mersinimizi daha ileri noktalara taşımak için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz ” ifadelerini kullandı.
 
Ticaret Borsası’nda, Başkan Abdullah Özdemir ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Vali Özdemir Çakacak, yapılan sıcak sohbetin ardından, veda ziyaretlerini Mezitli Kaymakamlığı ile sürdürmek üzere buradan ayrıldı.
 
Vali Çakacak’a, Mezitli Kaymakamlığı Önünde Muhtarlardan Büyük İlgi
 
Vali Özdemir Çakacak’ın, Kaymakamlık önünde Kaymakam Emin Sait Karahaliloğlu, Mezitli Mahalle Muhtarları ve İlçe kurum müdürleri tarafından çiçeklerle karşılanmasının ardından makama geçildi.
                                                                
İlimizde görev yaptığı süre içerisinde, Mersinli Muhtarlara gösterdiği yakın ilgi ve verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmek üzere gelen Mahalle Muhtarlarının büyük ilgisiyle karşılanan Vali Özdemir Çakacak burada yaptığı konuşmasında, “ Kaymakamımız, kurum müdürlerimiz ve Devletimizin ilk kapısı olan Muhtarlarımız tarafından ilgi ve sevgiyle karşılanmak, sizlerin bu derece birlik ve beraberlik içerisinde olduğunuzu görmek beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Birlikte çalıştığımız süre içerisinde göstermiş olduğunuz azim ve kararlılığın, bundan sonra da devam etmesini temenni ediyorum ” ifadelerini kullandı.
 
Vali Çakacak, Mezitli Belediyesi’ne Veda Ziyaretinde Bulundu
 
Veda ziyareti programını Mezitli Belediyesi’ni ziyaret ederek sürdüren Vali Özdemir Çakacak, Belediye Hizmet Binası önünde Başkan Neşet Tarhan ve yetkililer tarafından karşılandı.
 
Başkan Tarhan’ın, Mersin’e sunmuş olduğu hizmetlerden ve katkılarından dolayı Vali Çakacak’a teşekkürlerini sunmasının ardından ziyaret, bir süre sohbet edilmesiyle sona erdi.
 
Vali Çakacak, Bugünkü Veda Ziyareti Programını Yenişehir Kaymakamlığını Ziyaret Ederek Sonlandırdı
 
Bugün gerçekleştirdiği veda ziyaretleri programını, Yenişehir Kaymakamlığı ziyaretiyle sonlandıran Vali Özdemir Çakacak, Barbaros Mahallesindeki hizmet binası önünde Kaymakam Mustafa Özarslan ve ilçe kurum müdürleri tarafından karşılandı.
 
Makamda yaptığı konuşmada, Vali Çakacak’ın Mersin’de görev yaptığı süre içerisinde farklılıkları birer zenginlik olarak görerek görev yaptığını ifade eden Kaymakam Özarslan, Vali Özdemir Çakacak’ın geniş bakış açısı ve yerel dinamiklerle işbirliği içerisinde hareket etmesiyle birlikte, olaylara başarılı bir şekilde yön vererek, Mersin’e büyük katkılar sağladığını kaydetti. 
 
Vali Özdemir Çakacak’ın, Kaymakam Mustafa Özarslan ile bir süre sohbet etmesinin ardından bugünkü veda ziyaretleri programı sona erdi. 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı