Mersin'de Elektrik Kesintileri Vatandaşı Canından Bezdirdi

Mersin Merkez ve ilçelerinde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları canından bezdirdi. Vatandaşlar, yetkililerden biran evvel elektrik kesintilerinin son bulmasını, kesintiler nedeniyle yaşanan mağduriyetlerinin giderilmesini istediler.

10 Ağustos 2017 Perşembe, 14:16
G: 10.08.2017 - 18:17
Mersin'de Elektrik Kesintileri Vatandaşı Canından Bezdirdi
-

                EnerjiSA Toroslar Dağıtım AŞ.'nin sorumluluk alanında olan yerlerde elektrik kesintileri nedeniyle adeta mahrumiyet ve mağduriyet bölgesi oluştu. Elektrik kesintisinden bıkan çok sayıda vatandaş, Mersin Haber'e ait sosyal medya hesapları  ve telefon aracılığı ile ulaşıp "elektrik kesintisinden bıktıklarını" dile getirdiler.
 
 
Mağduriyetler Artıyor
                Mersinli vatandaşlar düzensiz elektrik verilmesi nedeniyle,  ev ve iş yerlerinde bulunan elektrikli cihazların arızalandığını, iş yerlerindeki soğutucularda bulunan ürünlerin sıcak nedeniyle bozulduğunu yine yaz mevsimi nedeniyle sıcak havalardan korunmada önemli olan klimaların çalışmaması nedeniyle evdeki hastalarının sıkıntılarının arttığını ifade ettiler.
 
Elektrik Çilesi
                Gazetemizi telefonla arayan bir vatandaş ise: "Mezitli'de yaşıyorum. Bulunduğumuz bölgede önceki gece 4 saati bulan kesinti yaşandı. Yakın çevremizde de kesintinin sabaha kadar sürdüğünün bilgisine ulaştım.  Son günlerde artan uzun süreli kesintiler bizleri perişan etti, evde küçük çocuklarımız ve hastalarımız var. EnerjiSA'nın müşteri hizmetlerini aradığımızda aldığımız yanıt sadece "Verdiğiniz bilgiler kaydedildi, çalışmalar yapılıyor" oluyor. Bu sorun bizleri çileden çıkarttı. Mahallemizdeki esnaflarımız ve bizler çok zor durumdayız. Lütfen sizlerin aracılığı ile sesimizi duyurmak istiyoruz, sesimizi duyurun. Yetkililerden Elektrik Kesintisi için biran önce çözüm üretmelerini bekliyoruz." dedi.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Hakan Karatay
20:20
10 Ağustos 2017 Perşembe
mezitli bölgesinde geçen aylarda elektrik şebekesinde altyapı iyileştirmeleri yapılmıştı, ne güzel diye sevinirken daha beter ettiler. önceden haftada 1 kesinti ya olur ya olmazdı şimdi günde 2-3 kez kesinti yaşanıyor jeneratörlere mazot yetiştiremiyoruz.
91.93.41.86
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı