Mersin'de kaza: 1 ölü 3 yaralı

Mersin TEM Otoyolunda, meydana gelen zincirleme kazada bir TIR tamamen yanarken, kazada bir kişi hayatını kaybetti, biri ağır 3 kişi de yaralandı.

30 Nisan 2016 Cumartesi, 13:10
Mersin'de kaza: 1 ölü 3 yaralı
-

TEM Otoyolu Tarsus-Mersin istikametinde seyir halindeki bir TIR'ın, yine başka bir TIR tarafından arızalı olduğu gerekçesiyle çekilen otomobile çarpması sonucu zincirleme kaza meydana geldi. Kazada bir TIR tamamen yanarak kullanılamaz hal gelirken, kazada bir kişi hayatını kaybetti, biri ağır 3 kişi de yaralandı.
 
 
Edinilen bilgilere göre, gece geç saatlerde, B.E'nin kullandığı 01 DM 358 plakalı otomobil arıza yaparak TEM Otoyolu Mersin istikametinde yol kenarında durarak yardım istemeye başladı. Yoldan geçen 33 R 5352 plakalı TIR’ın sürücüsü Y.D, durarak yardım etmeye çalıştı. Otomobilin çalışmaması üzerine otomobili TIR’ın dorsesine halatla bağlayıp çekmeye başladı. Yaklaşık 2-3 kilometre yol aldıktan sonra H.Ü.'nün kullandığı 01 CST 45 plakalı başka bir TIR otomobile arkadan çarptı.
 
 
Kazada, otomobil sürücüsü B.E olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilde yanında oturan kardeşi D.P,  ise ağır yaralandı. Kaza yerine gelen ambulans D.P’yi Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Kazada, TIR sürücüleri Y.D ve H.Ü de hafif şekilde yararlandı.
 
 
Otomobile arkadan çarpan 01 CST 45 plakalı TIR'ın yakıt deposu ise kazada alev alarak yanmaya başladı. Yangının bir anda aracın her tarafını sardı. Kaza yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye saatler sonra yangını söndürebildi. Yangın sonrası TIR tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
 
 
Öte yandan meydana gelen kaza ve yangın nedeniyle trafiğe kapatılan TEM Otoyolu Mersin istikameti kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından sabah karşı tekrar trafiğe açıldı. (Abdulhakim Kurt-İLKHA)

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”