Mersin'de Klimalar Çalışmayan Hastanede, Vantilatörlü Ameliyat!

Yer Mersin Tarsus… 2017 dünyasında vantilatörlü ameliyat!

05 Temmuz 2017 Çarşamba, 17:05
G: 05.07.2017 - 17:08
Mersin'de Klimalar Çalışmayan Hastanede, Vantilatörlü Ameliyat!
-

Haber: Tarsus Akdeniz / Hakan BULUT - TARSUS Devlet Hastanesi binasının yetersiz fiziki yapısı nedeniyle her geçen gün yeni sorunlar yaşanmaya devam ediyor. Son günlerde hastaneden yükselen “klimalar çalışmıyor, hastalar ve hasta yakınları perişan oldu” şikayetleri bir türlü yerini bulmuyor!
 
Hastaneden gelen görüntüler ise “2017 dünyasında  vantilatörle ameliyat mı?” yapılır sorusunun sorulmasına nende oluyor.
 
iddiaya göre, Hastane ameliyathanesinde soğutmada yaşanan sorunlar nedeniyle sağlık personeli ve hekimler deyim yerindeyse kan ter içinde çalışırken, bu durum hasta sağlığı açısından da büyük tehlike doğmasına neden oluyor.
 
Hastanenin fiziki altyapı eksikliği nedeniyle kışın ısınmada, aşırı sıcak geçen yaz aylarında ise soğutmada sorunlar yaşanmasına neden olurken, konuya ilişkin olarak Sağlık Bakanlığı’nın merkez veya il ile ilçe yöneticilerinin kamuoyunu aydınlatıcı her hangi bir açıklama yapmamaları ise kafalarda soru işaretleri yaratıyor.
 
Mersin’e açılan Şehir Hastanesi’nin sürekli reklamını yaptırarak taktir toplamayı amaçlayan Sağlık Bakanlığı’nın sadece 30 kilometre uzaklıkta olan ve yaklaşık 400 bin nüfusa hizmet vermeye çalışan Tarsus Devlet Hastanesi’nin içler acısı halini görmezden gelmesi, yaşanan sorunlara çözüm bulamaması vatandaşlardan iyiden iyiye tepki toplamaya başladı.
 
Son dönemlerde günlük rutin toplantılardan başka bir yerde görüntü vermeyen bölge milletvekillerinin, özellikle iktidar vekillerinin Tarsus Devlet Hastanesi’ne gidip, vatandaşın sorunlarına kulak vermemesi ise gerçekten dikkat çeken bir konu.
 
Vatandaşlar soğutma başta olmak üzere,Devlet Hastanesi ana ve ek binasında yaşanan diğer altyapı sorunlarına bir an önce kalıcı çözüm bulmaları bekleniyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti