Mersin’de Trafik Cezası Yiyen Genç İntihar Etti

Mersin’in Silifke İlçesinde motosiklet sürücüsü 17 yaşındaki Süleyman Acar 1800 lira trafik cezası nedeniyle kendini asarak intihar etti.

08 Mayıs 2017 Pazartesi, 19:26
G: 08.05.2017 - 19:35
Mersin’de Trafik Cezası Yiyen Genç İntihar Etti
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Edinilen bilgiye göre; Atakent Mahallesinde arkadaşının motosikleti ile gezerken Jandarma 17 yaşındaki Lise öğrencisi Süleyman Acar’a 1800 lira trafik cezası kesti. Plaka, ehliyet ve kaskı olmayan motosiklete 1800 lira yazılan trafik cezası sonrası Acar, Atakent Mahallesindeki evine geldi. 

Annesini cep telefonundan arayarak kendisine 1800 lira trafik cezası kesildiğini söyleyen Acar, daha sonra eline geçirdiği elektrik kablosu ile evin içerisinde bulunan soba borusuna kendini asarak intihar etti.

Baba Abdullah Acar (38) ve Anne Eşe Acar (36) oğullarından haber alamayınca eve geldiler. Evde oğullarının cansız bedeni ile karşılaşan baba Abdullah ve anne Eşe Acar sinir krizleri geçirdi. 

Olayın nasıl geliştiğini anlatan baba Abdullah Acar, “Yapraklı Koy Mevkiinde çocuğum motorla gezerken iki tane yunus jandarma ekipleri önce çocuğumu yakalıyor. Arkasından birde diğer Jandarma ekipleri geliyor. Çocuğa diyorlar ki ehliyet, ruhsat. Çocuğun ehliyeti yok, motorun plakası yok, kaskı yok. Çocuğa diyorlar ki sana 4-5 bin lira ceza yazacağız. Oğlum da benim babam asgari ücretle çalışıyor, geçimimizi zor sağlıyoruz, evimiz kira, annem rahatsız çalışamıyor. Babam bu cezayı ödeyemez, ne olur bu cezayı düşürün diye yalvarıyor jandarma komutanına. 1800 lira civarında çocuğuma para cezası kesiyorlar. Çocuğum bunu gurur meselesi yapıyor, bana bildiremiyor, arkadaşlarına söyleyemiyor. Kimseye söyleyemediği için eve gelip kendisini asıyor. Buradan sesleniyorum bu olay başka insanların, başka yuvaların ocaklarına böyle bir ateş düşmesin."dedi.

Acılı Baba sözlerine şöyle devam etti: "Madem 17 yaşında bir çocuğa ceza kesiyorsun, ailesini, babasını neden aramıyorsunuz. Benim oğlum gitti, ben yanıyorum, ben bittim. O cezayı da ödemeyeceğim, o ekipten de şikayetçiyim. Çünkü benim çocuğum gitti, bir tane evladım vardı benim gitti artık yok” dedi . (Sadık Yüksel)


 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
sedat
20:29
11 Mayıs 2017 Perşembe
Allahım sabır versın mekanı cennet olsun
88.241.35.11
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi