Mersinli Aileden Hülya Avşar'a Çağrı

Gözü yaşlı anne ve kardeş umutlu bir haber bekliyor

20 Şubat 2017 Pazartesi, 18:07
Mersinli Aileden Hülya Avşar'a Çağrı
-

Mersin'in Tarsus İlçesinde yaşayan 85 yaşındaki anne ve O’na bakan 42 yaşındaki oğlunun Hülya Avşar’dan isteği var. 1993 yılında Hülya Avşar’a aşkı nedeniyle Boğaz Köprüsü’nden atladığı yönünde araştırma yapılan ve sonuca ulaşılamayan Galip Bulut’un bulunması için kardeşi Atilla Bulut, Hülya Avşar’ın kendilerine ulaşmasını ve güzel bir haber vermesini bekliyor.
 
BABALARININ ÖLÜMÜ AİLEYİ PARÇALADI!

1978 yılında babalarının vefat etmesi üzerine, dul kalan annesinin abisi Galip’i ve kendisini memleketleri Hatay’da yetiştirme yurduna vermek zorunda kaldığını kaydeden Atilla Bulut, yurttan ayrıldıktan sonra devlet kurumlarında çalışmaya başladıklarını kaydederek, “Benim tayinim 1993 yılında Tarsus Devlet Hastanesi’ne çıktı. Benden bir yıl öncede Galip, Hatay’da Milli Eğitim bünyesinde hizmetli olarak çalışmaya başladı. Parası olduğu için hayranı olduğu Hülya Avşar konserlerine sık sık gidiyordu. Son olarak 14 Şubat 1993 günü Bostancı’da Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses konserine gitti. Hülya Hanımla görüşmek istemiş, fakat bunda başarılı olamamış. Ondan sonra aldığımız ve fakat ispatı olmayan acı bir haberle 24 yıldır bir umut bekliyoruz” dedi.
 
GAZETELERDE YER ALMIŞ

Abisi Galip’in yaşadıklarının o dönem “Sevgililer Günü’nde Hülya için intihar etti” başlığıyla gazetelerde yer aldığını vurgulayan Atilla Bulut, “Bundan 24 yıl önce, yani 14 Şubat 1993 günü o dönem 23 yaşında olan ağabeyim Galip Bulut, uzun yıllardır hayranı olduğu ve defalarca kez konserine gittiği Hülya Avşar’ın, Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserine katılmak için, memleketimiz olan Hatay’dan İstanbul’a gider. Konser sonrasında yanında bulundurduğu çiçeği ve özel olarak bakır saç üzerine işlettirdiği ve ‘Sayın Hülya Avşar’a saygılarımla’ yazılı resimli levhayı vermek ister.  Ağabeyim Galip Bulut’un görüşme isteği gerçekleşmez. Bunun üzerine büyük bir üzüntü yaşayan Galip, Bostancı Gösteri Merkezi yakınlarından bir taksiye biner Boğaz Köprüsü’ne gider. Olayın tek tanığı taksi şoförüdür. Taksi şoförü; o dönem adı İstanbul Boğaz Köprüsü olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne gelince, abim Galip, oturduğu arka tarafta ki kapıyı açarak kendini asfalta atar. Araç seyir halinde olduğundan dikiz aynasından bakan şoför, abimin yerden kalktığını ve yürüyerek orta şeride doğru ilerlediğini görünce, hemen köprü karakoluna giderek, bir müşterisinin araçtan kendini yola attığını ve köprüden suya atlamış olabileceğini söyler. Bu yönde de araştırma yapılır” dedi.
 
ABİMİN KÖPRÜDEN ATLADIĞINA İNANMIYORUZ
 
Aradan 24 yıl geçmiş olmasına rağmen abisi Galip Bulut’un köprüden atlamış olacağına inanmadığını kaydeden Atilla Bulut, “Ben olayı duyar duymaz İstanbul’a gittim. Bir ay boyunca boğazın her iki yanında, köprüden atlamış olduğu iddia edilen abimin cesedini aradım. Deniz polisi arama yaptı, ben balıkçılardan rica ettim. Fakat yapılan tüm aramalara rağmen her hangi bir bulguya rastlanamadı. Her hangi bir cesette bulunamadı. Bulamayınca, ümidimi kestim ve Hatay’a döndüm” diye konuştu.
 
 
HÜLYA AVŞAR’A ULAŞMAK İSTEDİM
 
Atilla Bulut, “5 kardeşiz ve 2 kardeşim akli dengelerinin bozuk olması nedeniyle Hatay’da tedavi görüyorlar. En küçük kız kardeşim ise Almanya’ya gelin gitti. Ben ise bu acı olaydan sonra evlendim. Yakın tarihte de eşimden anlaşarak boşandım. Tarsus Devlet Hastanesi ana binasında kadrolu hizmetli olarak görev yapıyorum. Kardeşlerim burada olmadığı için Tarsus’ta Yeşilyurt Mahallesi’ndeki evimizde annemle birlikte yaşıyorum. Annem 85 yaşında ve yatalak. Bir kişinin yardımı olmadan kesinlikle yerinden kalkamıyor. Her gün “bana oğlumu, Galip’i getirin diye” sayıklıyor. Bu nedenle vicdanım daha fazla el vermediği için, Hülya Avşar’a ulaşmak istedim. Abim bu tarihten önce de Hülya Hanım’ın konserlerine gidiyordu. Öyle ki, o dönem çıkan haberlerde dahi Hülya Avşar’ın, Galip’i tanıdığını ve kendisinden iş dahi istediğini ifade etmiştir” şeklinde konuştu.


 
HER HANGİ BİR YERDE KARŞILAŞTI MI?
 
Atilla Bulut, Hülya Avşar’a seslenerek, “Bu olaydan sonra abim Galip’le her hangi bir yerde karşılaştı mı? Eğer karşılaştım derse, annem ve ben ‘Galip yaşıyor’ diyecek umudumuzu kaybetmeyeceğiz. Bizim Hülya Hanımdan tek isteğimiz, bu olaydan sonra Galip’i görür-görmediğini açıklamasıdır. Annem çok ciddi sağlık sorunları yaşıyor. Benim ise tek başına hem anneme bakıyor, hem de hayatta tutunmaya çalışıyorum. Allah rızası için tekrar söylüyorum. Bu olaydan sonra Galip, bir şekilde Hülya Avşar’a ulaştıysa veya Hülya hanım O’nu gördüyse bunu bizlere bildirsin. Görüşmediyse de Hülya Hanımdan ricamız, bir televizyon programında Galip’e çağrı yapsın, anne ve kardeşinin zor durumda olduğunu söylesin. Çünkü ben Galip’in yaşadığına inanıyorum. Bu şekilde sesimizi duyurduğumuz zaman da çıkıp geleceğini umut ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
Atilla Bulut, abisinden sadece 1993 yılında gazetede çıkan fotoğrafının olduğunu sözlerine ekledi.


 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
ATİLLA BULUT
20:02
20 Şubat 2017 Pazartesi
BEN KARDEŞİ ATİLLAYIM ALLAH RIZASI İÇİN BU HABERİ BÜTÜN DÜNYAYA YAYIN BANA YARDIMCI OLUN ZOR DURUMDAYIM HAYATTA YANLIZ KALDIM ABİM YAŞIYOR BİLİYORUM SİZLERİN ARACILIGI İLE SESİMİ DUYSUN KARDEŞİ ATİLLA,,,
88.226.143.19
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı